Connect with us

technokrata

Itt a legújabb, végleges Nokia Music

Kütyük

Itt a legújabb, végleges Nokia Music

A finn mobilgyártó elkészítette zenei alkalmazásának legújabb, immár végleges kiadását.

A Nokiához az elmúlt időkben számos olyan felhasználói visszajelzés érkezett, mely szerint a mobiltelefonokon tárolt zenei állományok frissítése némileg túl van bonyolítva, és a procedúra rengeteg időt vesz igénybe. A felhasználók elmondták, hogy amennyiben a zenék frissítése egyszerűbb lenne, sokkal gyakrabban cserélgetnék a telefonjaikon tárolt digitális muzsikákat.

Ezen visszajelzések alapján a Nokia elkészítette a Nokia Music nevezetű PC-s alkalmazást, melynek segítségével rendkívül könnyen lehet rendszerezni, letölteni, másolgatni, grabbelni vagy éppen lejátszani a kedvenc zenéinket. A Microsoft új WPF technológiáját támogató és természetesen Nokia Music Store, illetve Nokia Comes With Music kompatibilis Nokia Music alkalmazás első béta verziója május közepén debütált, most pedig már elérhető az első végleges verzió. Ez az új kiadás a korábbi bétákhoz képest rengeteg hibajavítást tartalmaz – a telepítőcsomag mérete mintegy 65 MB. Fontos, hogy telepítés előtt a korábbi verziót manuálisan kell leszedni a PC-nkről.

A Nokia Music jelenleg többek közt a következő telefonokat támogatja (ezeken a telefonokon már tesztelték a fejlesztők): Nokia N76, Nokia N78, Nokia N81, Nokia N82, Nokia N91, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Nokia N96, Nokia 5220 XpressMusic, Nokia 5310 XpressMusic, Nokia 5310 XpressMusic, Nokia 5610 XpressMusic, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 classic, Nokia E66 és Nokia E71.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle