Connect with us

Hirdetés

technokrata

Menjünk biztosra: mobil net 30 napos visszavételi garanciával

Kütyük

Menjünk biztosra: mobil net 30 napos visszavételi garanciával

Ha esetleg nem tetszik, egyszerűen visszamondható a Pannon mobil net.

Nem titok, hogy a mobil net egyre nagyobb teret hódít magának, hiszen segítségével a világhálót könnyebb elérni, mint valaha. Legyen szó az ismerősökkel, barátokkal való kapcsolattartásról, a legfrissebb hírekről, a legutóbbi világgazdasági fejleményekről, vagy épp új receptekről, barkácsolási tippekről, ma már egyértelmű, hogy mindezek a legegyszerűbben az interneten keresztül érhetőek el. Az internet-kapcsolat tehát ablakot nyit a világra, mely a mobil internettel ma már egyre szélesebbre tárható.

A Pannon új akciója most azoknak segít, akik szívesen megismerkednének a mobil net előnyeivel, és szeretnek biztosra menni: a Mobil Internet 500 MB csomag 2008. szeptember 23. és 2009. január 31. között ugyanis 30 napos visszavételi garanciával vásárolható meg.

A 30 napos visszavételi garancia a szerződés megkötésétől számítva él, mely időszak alatt az adatátviteli eszközt sérülésmentesen, eredeti csomagolásával a Pannonhoz visszajuttatva az előfizetői szerződés megszüntethető, és az ügyfelet kizárólag az első hónap havidíja, valamint az esetlegesen a csomagban foglalt adatmennyiségen felüli adatforgalom költségei terhelik. A Mobil Internet 500 MB csomag 1.980 forintos havidíjért, két éves hűségnyilatkozattal vehető igénybe.

A Pannon jelenleg Magyarország 341 településén biztosítja a szupergyors, videotelefonálást is lehetővé tévő HSDPA hálózatot, míg a böngészésre, levelezésre megfelelő sávszélességet biztosító EDGE hálózat az ország lakosságának 99 százaléka számára elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés