Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: amikor a mobil és a vezetékes net összeér

Kütyük

T-Mobile: amikor a mobil és a vezetékes net összeér

Vezetékes és mobilinternet együtt akár 5.890 forintos havi díjért a T-Home-tól és a T-Mobile-tól.

Magyarországon egyedülállóan a vezetékes és mobilinternetet együttesen kedvezményesen, lakossági előfizetőként akár 5.890 forintos havi díjért is igénybe vehetik a T-Home és a T-Mobile ügyfelei. Az új kedvezményes internetcsomag 7.900 forinttól üzleti előfizetők számára is elérhető, és hűségnyilatkozat vállalása esetén díjmentes mobilinternetes modem, üzleti előfizetés esetén pedig WLAN router jár az előfizetésekhez.

Az Internet egyre több család és vállalkozás számára alapvető fontosságú, és a világhálóhoz, az e-mailekhez való hozzáférés otthon és útközben egyaránt igényként merül fel. A helyhez kötött korlátlan adatforgalom mellett a mobilitás szintén fontos szemponttá vált, és a mobilinternet elterjedésével az otthonon vagy irodán kívüli hozzáférés kompromisszumok nélkül megoldható. Számos esetben a vezetékes és a mobilinternet kiegészítik egymást, és a kettő együttesen kínálja a legjobb, a felhasználók számára legteljesebb megoldást.

Ehhez a valós igényhez igazodva az országban egyedülállóan az otthoni Internet korlátlanságát és a mobilinternet szabadságát ezentúl együtt kedvezőbb havi díjjal élvezhetik a T-Home és a T-Mobile ügyfelei.

2008. október 1-jétől lakossági ügyfelek havi 5.890 forintért legfeljebb 2 Mbps sebességű, korlátlan letöltést biztosító otthoni DSL-szolgáltatást, valamint 3 GB adatforgalmat magában foglaló mobilinternetet vehetnek igénybe. Az új kedvezményrendszer lényege, hogy a vezetékes T-Home internetre vállalt 1 éves hűségnyilatkozat és 3 GB-os, vagy annál nagyobb, új T-Mobile-os internet-előfizetés esetén a mobilinternet csomag havi díja 2.000 forinttal csökken. A kedvezménybe bármely T-Home internetcsomag, illetve a 3 GB-os és annál nagyobb adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet csomag bevonható. Ez utóbbira nem szükséges hűségnyilatkozatot vállalni, azonban 2 éves hűséggel a web´n´walk USB Stick modem 0 forintért elvihető. A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény a T-Home internetre vállalt hűségnyilatkozat időtartama alatt érhető el, és a T-Home vezetékes Internet és a T-Mobile-os mobilinternet előfizetőjének nem kell azonosnak lennie.

A vezetékes és mobilinternet-kedvezménnyel a T-Home és T-Mobile üzleti ügyfelei is élhetnek. Ennek köszönhetően előnyös havi díj ellenében a céges levelezés és az internetes, intranetes felületek az irodában és útközben egyaránt elérhetők lesznek. Például a legfeljebb 2 Mbps sebességű, korlátlan letöltést biztosító üzleti T-Home DSL 1 éves hűségnyilatkozattal és a 3 GB-os Mobilinternet csomag új előfizetéssel, ajándék WLAN-routerrel már havi 7.900 forintért elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés