Connect with us

technokrata

Holnaptól pre-paid iPhone 3G a T-Mobile-nál

Kütyük

Holnaptól pre-paid iPhone 3G a T-Mobile-nál

A magenta szolgáltatatónál már nem csak előfizetéssel lesz kapható az almás mobil.

A T-Mobile holnaptól, azaz október 1-től már nem csak előfizetéses, hanem pre-paid formában is forgalmazza a júniusban bejelentett Apple iPhone 3G-t, igaz egyelőre még nem hazánkban, hanem Németországban. A T-Mobile a 8 GB-os iPhone 3G-t 569 eurós (138 ezer forint) áron kínálja pre-paid csomagban – a 16 GB-os változat továbbra is az előfizetéses ügyfelek kiváltsága marad. Azt egyelőre nem tudni, hogy hazánkban lesz-e pre-paid iPhone 3G a szolgáltatónál, illetve, ha igen, akkor mikor.

A pre-paid iPhone 3G-t egyébként a vásárlás után egy évvel az ügyfél kérésére kikódolja a magenta operátor, melynek díja 49 euró (12 ezer forint) lesz. Az előfizetéses iPhone 3G vásárlóknak a hivatalos kikódolásra két évet kell várniuk.

A német T-Mobile október 1-től az előfizetéses iPhone tarifákon is változtat egy keveset: a Complete S díjcsomagban holnaptól már csak 200 MB ingyenes adatforgalom foglaltatik benne (ez csak az október 1. utáni új előfizetőkre lesz érvényes).

Emlékezetes, hogy a T-Mobile idén áprilisban indította útjára ezt a legalacsonyabb havi díjú (29 euró – 7 ezer forint) tarifát, mely első körben 100 MB, később pedig 500 MB adatforgalmat tartalmazott. A Complete S díjcsomag havi 50 percnyi ingyenes beszélgetést biztosít az előfizetőknek, azonban a drágább Complete tarifáktól (49, 69 és 89 euró) eltérően sem ingyen SMS-eket, sem pedig WLAN flatrate-et nem tartalmaz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp