Connect with us

technokrata

Vodafone: korlátlan zeneletöltés újabb formában

Kütyük

Vodafone: korlátlan zeneletöltés újabb formában

A Vodafone továbbra is a zenére koncentrál.

A Vodafone új zenei irányvonalának részeként szeptember 8-án indította el a már néhány hét alatt sikeressé váló zeneáruházát, melyet jelenleg mobiltelefonon érhetnek el a Vodafone előfizetők a Vodafone live!-on. A zeneáruházban egy CD áránál is kevesebb havi előfizetési díjért korlátlanul tölthetünk le, több százezer zeneszámból válogathatunk zenéket.

Következő lépésként októbertől a korlátlan zeneletöltést biztosító zeneáruház már az Interneten is elérhető lesz. Az internetes verzió a Vodafone live! oldalain előfizető ügyfelek számára lesz elérhető az első időkben, azaz októbertől egy havidíjért két helyen vehetik igénybe a szolgáltatást.

A korlátlan zeneletöltés kipróbálható és megismerhető az immár negyedik éve futó Hangfoglalás rendezvényen is. A színvonalas zenei kiállítás és show névadó szponzora idén a Vodafone. Közel 10 milliárd forint összértékű hangszer, több mint 200 koncert, rengeteg közönségtalálkozó és program várja az érdeklődőket október 3-5 között a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok A és C csarnokában. A Vodafone standnál olyan sztároktatók segítenek a Zeneáruház megismerésében, mint például a Nox zenekar, Puskás Peti és Dér Heni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek