Connect with us

technokrata

Nokia N96: máris itt az első frissítés

Kütyük

Nokia N96: máris itt az első frissítés

Megérkezett az N96 új szoftvere.

A finn mamutcég alig néhány hete kezdte meg legújabb high-end készülékének, az N96-nak a kereskedőkhöz történő szállítását, és most már ki is adta a telefon első frissítését. A mobil gyárilag a 10.065-ös szoftverrel debütált, ezt azonban máris felváltja a vadonatúj, 11.018-as firmware.

Ahogy az ilyenkor már csak lenni szokott, az új szoftvertől némileg gyorsabbá és stabilabb működésűvé vált a telefon. Ezenkívül a fejlesztők kisebb-nagyobb változásokat eszközöltek a videóhívás, a 3D csengőhangok, a fényképkezelés, illetve a zenelejátszás kapcsán. Tény azonban, hogy még a 11.018-as szoftverrel sem lett tökéletes az N96, ugyanis néhány, a streaming lejátszást, a videóhívást és a DVB-H-t érintő problémát csak a következő frissítés orvosol majd. Hogy ez pontosan mikor jelenik majd meg? No, ezt jelenleg még nem lehet tudni.

Az aktuális szoftververziót egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#. A Nokia Software Updater-rel történő frissítést mindenki a saját felelősségére végezze el, előtte pedig mentse le a telefonon tárolt adatait.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle