Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ki nyeri a Forma 1 első éjszakai futamát a hétvégén?

Kütyük

Ki nyeri a Forma 1 első éjszakai futamát a hétvégén?

Hamilton, Massa, Raikkönen, vagy tán Kovalainen lesz a győztes?

A Vodafone ezúttal egy a Forma 1-hez kapcsolódó mobil játékot szervez. A játékban résztvevőknek nem kell más tenniük, mint megtippelni, hogy vajon ki nyeri majd a hétvégi futamot, illetve kik végeznek majd a dobogó második és harmadik fokán.

A mostani verseny egyébként különösen izgalmasnak ígérkezik, lévén, hogy ez lesz a száguldó cirkusz első éjszakai, ráadásul utcai futama. Az 5.067 méter hosszú asztfaltcsík speciális világítást kapott: az olasz beszállító cég szerint a pályán négyszer nagyobb fényerő (több mint 1.500 fényszóró) lesz, mint a legmodernebb futball stadionokban.

Az F1 tippet egy normál díjas SMS-ben kell elküldeni a következő számra: +36707070877. A mostani szingapúri F1 hétvége befutójára szeptember 27-ig, szombatig lehet tippelni, aki pedig esetleg lekésne szavazatával, annak SMS-e automatikusan a következő, japán nagydíjra lesz regisztrálva. Ez utóbbi versenyre október 12-ig lehet majd SMS-ben tippelni. Aki több, akár eltérő tartalmú SMS-t küld, az nagyobb eséllyel indul harcba az értékes nyereményekért. A Vodafone azok közül sorsolja ki a nyerteseket, akik helyes tippet küldtek be SMS-ben.

És hogy mik a nyeremények? A játékszervező futamonként egy-egy Vodafone-McLaren dzsekit, polót és sapkát (tetszőleges méretben) sorsol ki, ezenkívül pedig McLaren mobil háttérképeket is lehet majd nyerni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés