Connect with us

technokrata

Az új világ felfedezése – 2008-as Logitech újdonságok

Kütyük

Az új világ felfedezése – 2008-as Logitech újdonságok

Soltész Rezső bakelit lemeze vs. MP3-iPod éra, illetve régi írógép vs. hullámos design billentyűzet, no és persze golyós egér vs. lézeres cincogó – röviden, s tömören valahogy így lehetne összefoglalni a Logitech időutazásos sajtótájékoztatóját.

A Logitech éves termékbemutató sajtótájékoztatóján 2008-as újdonságai mellett a digitális technológia fejlődését mutatta be. A Logitech a Columbus hajón tartotta 2008-as termékbemutató sajtótájékoztatóját ˝Az új világ felfedezése˝ címmel. A résztvevők különböző életterekben – nappaliban, kertben, teázóban és dolgozószobában – tekinthették meg és próbálhatták ki az idei évben bemutatott számítógépes perifériákat, internet-kommunikációs és digitális zenei eszközöket.

A Logitech 2008-as termékei kapcsolódási pontot jelentenek a digitális világ és a felhasználók között. Akár egy egér segítségével barangolunk a világhálón, vagy egy univerzális távirányítóval vezéreljük az otthonunkban lévő műszaki eszközöket, esetleg egy webkamera segítségével beszélgetünk a barátainkkal, a Logitech újdonságai összekötnek bennünket a digitális világgal.

E koncepció mentén a sajtótájékoztatón Columbus ˝Új világa˝ és a jelenlegi szupertechnológia közötti utat járhatták be a rendezvény résztvevői. Láthatóak voltak a több évizeddel ezelőtt készült egerek, felidéztük a régi írógépek és a mai Logitech billentyűzetek közötti különbséget, és még számtalan régi- és közelmúltbeli tárgy segítségével jutottunk el a 2008-as Logitech termékekig.

A Columbus hajón egyébként bemutatták azt az egyedülálló ékszerkollekciót is, melyet losif, a görög ékszertervező a Logitech számítógépes perifériáinak stílusa és formatervei alapján alkotott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek