Connect with us

technokrata

8 megapixeles csúszkamobil elérhető áron – LG KC780

Kütyük

8 megapixeles csúszkamobil elérhető áron – LG KC780

A dél-koreai gyártó úgy gondolja, hogy a 8 megapixeles felbontás nem feltétlenül a legdrágább kamerás mobilok kiváltsága.

Az LG nemrégiben jelentette be első 8 megapixeles telefonját: a KC910 Renoir típusjelzésű újdonság egy vérbeli high-end készülék (érintőkijelző, HSDPA, Wi-Fi, GPS), ennek megfelelően várhatóan az ára sem lesz túl alacsony (hazánkban novembertől lesz kapható). Hamarosan érkezik azonban a gyártó második 8 megapixeles mobilja, mely a nemrégiben debütált LG KC550-hez hasonlóan a nagy felbontású kamerát kedvező árral párosítja.


Az LG KC780 típusjelzésű, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett újdonság kamera moduljában egy 8 millió képpontot számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot. A videófelvevőről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 30 képkocka/másodperces sebességre képes, vagyis a felbontása egyelőre ismeretlen. A vakuról sem lehet még tudni, hogy LED-es, vagy esetleges xenonos, az viszont már biztos, hogy az autofókuszos kamera arcfelismerésre és vörösszem-hatás csökkentésre is képes.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék többek közt azért lehet olcsó, mert a HSDPA, az UMTS és a Wi-Fi is kimaradt belőle, így a vásárlóknak ezúttal be kell érniük az EDGE, GPRS és Bluetooth wireless technológiákkal. A szétcsúsztatható kialakítású LG KC780 belső memóriája 140 MB kapacitású és microSD memóriakártyákkal bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle