Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a 32 GB-os új iPhone 3G csúcsmodell

Kütyük

Érkezőben a 32 GB-os új iPhone 3G csúcsmodell

Az Apple azokra is gondol, akiknek a 16 GB tárkapacitás esetleg nem elég.

Már az iPhone 3G júniusi hivatalos bejelentése előtt is lehetett hallani olyan pletykákat, melyek szerint a készülék nem csak 8 GB-os és 16 GB-os változatban, hanem 32 GB-os verzióban is kapható lesz. Ez utóbbi készüléket végül is mind a mai napig nem jelentette még be az Apple, de mint tudjuk, ami késik, nem múlik.

Egyes források szerint az Apple még az idén, mások szerint azonban csak 2009 elején leplezi majd le az eddigi legnagyobb kapacitású iPhone készüléket. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, ez a 32 GB-os integrált memóriás iPhone 3G kapásból nyugdíjba küldi a jelenleg forgalomban lévő 8 GB-os variánst, így hamarosan már csak 16 GB-os és 32 GB-os iPhone 3G lesz kapható a piacon.

Elmondások szerint egyébként a 8 GB-os iPhone 3G-ből világszerte egyre kevesebb van raktáron, ami annak lehet a jele, hogy hamarosan kivonják a kereskedelmi forgalomból. Emlékezetes, hogy az első iPhone készülék 4 GB-os alapváltozata sem volt túl hosszú életű. (Nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak pletykák, tehát kéretik őket némi fenntartással kezelni!)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés