Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-vékony zenemobil Samsung-Armani módra

Kütyük

Ultra-vékony zenemobil Samsung-Armani módra

Az elektronikai vállalat és a divatcég együttműködése tovább folytatódik.

A dél-koreai székhelyű Samsung bemutatta legfrissebb mobiltelefonját, a méretes Emporio Armani felirattokkal ellátott, Night Effect nevezetű készüléket. A szuper-vékony telefon egyediségét az odaléleken körbefutó színes és sötétben világító díszcsík, illetve a jobboldalt elhelyezett dedikált zenelejátszó gombok adják.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező kijelző ezúttal kivételesen nem TFT technológiára épül, hanem a legfrissebb divatirányzatnak megfelelően OLED-alapú. A hátfalban egy 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul lakozik, mely vakut sajnos nem kapott. Az elkészült fotók és videók egyrészt a 120 MB kapacitású belső memóriában, másrészt pedig a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon tárolhatók el. Az energiaellátásról egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A telefon microUSB és 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatot kapott, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig többek közt az UMTS-t, a HSDPA-t (maximum 3,6 Mbit/s), illetve a Bluetooth 2.0-át támogatja. A sztereó FM rádiós (RDS) Samsung Armani Night Effect novemberben jelenik meg az európai kereskedések polcain. Az újdonság várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés