Connect with us

technokrata

Mit, hol, miért? Telefonon válaszol kérdéseinkre a Mio

Kütyük

Mit, hol, miért? Telefonon válaszol kérdéseinkre a Mio

Telefonos ügyfélszolgálat a hazai Mio-nál.

A Mio telefonos ügyfélszolgálatán bárki tájékozódhat az aktuális ajánlatokról, vagy műszaki információkról. A hasznos információk és szolgáltatások könnyebb elérése érdekében a Mio Magyarországon is elindította speciális telefonos ügyfélszolgálatát, amin keresztül a Mio ügyfelei mostantól már itt is hozzájuthatnak a céget érintő szükséges információkhoz, sőt műszaki segítséghez is.

Felmerülő kérdések esetén a +36 1 999-4626 -os telefonszám hívásával az ügyfelek szakértői segítséget kaphatnak a Mio termékeivel kapcsolatban, ezenkívül tájékozódhatnak a legújabb akciókról és frissítések elérhetőségéről, valamint arról is, hogy hol vásárolhatók meg a Mio készülékei. A Mio telefonos ügyfélszolgálatán keresztül az ügyfelek műszaki segítséget is kaphatnak, de esetleges problémáikat is bejelenthetik a termék működésével kapcsolatban.

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 óra között elérhető, melynek köszönhetően az ügyfelek nap mint nap friss információkkal rendelkezhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle