Connect with us

technokrata

iGO 8 a memóriakártyát nem támogató HTC Touch Diamond-on is

Kütyük

iGO 8 a memóriakártyát nem támogató HTC Touch Diamond-on is

Már Nav N Go iGO 8-cal is megvásárolható a HTC Touch Diamond.

A Nav N Go disztribútor partnereinek segítségével mostantól Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverrel is megrendelhető a HTC elegáns okostelefonja, a Touch Diamond. Szeptember második felétől a HTC egyik legújabb okostelefonján, az érintőképernyős Touch Diamond készüléken is elérhetővé váltak a Nav N Go iGO 8 navigációs szoftver nyújtotta előnyök. A legújabb, utcaszintű térképek és a háromdimenziós nevezetes épületek mellett a felhasználók a PDAmill Kft. speciális játékcsomagját is élvezhetik. Az egyes piacok igényeitől függően a térképtartalom országok, illetve régiók szerint változhat, illetve teljes Európa-térképpel is elérhető.

A 4 GB belső memóriás Touch Diamond gyárilag nem tartalmazza a navigációs szoftvert, és mivel nem rendelkezik SD-kártyabemenettel, a dobozos termékként megvásárolható Nav N Go iGO 8 nem futtatható rajta. A speciális, kijelölt disztribútoroknál igényelhető navigációs változat megvásárlásakor viszont az értékesítőhelyen licencet írnak a készülék azonosítójára, mely lehetővé teszi, hogy felhasználóink SD memóriakártya nélkül, a készülékbe építve élvezhessék a 3D-s navigáció örömeit.

A Touch Diamond a tajvani HTC prémium kategóriás, csúcsminőségű terméke. A Nav N Go Kft. bízik abban, hogy a Touch Diamond segítségével újabb területeket fog meghódítani a dinamikusan bővülő mobileszközök piacán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek