Connect with us

technokrata

Exkluzív navigációt kínál a hazai Vodafone

Kütyük

Exkluzív navigációt kínál a hazai Vodafone

Szeptembertől csak a Vodafone kínálatában érhető el a Nokia 6210 Navigátor.

Szeptember közepén a hazai mobil operátorok közül kizárólag a Vodafone kínálatában jelent meg a Nokia 6210 Navigátora. A Vodafone ajánlata szerint a most Nokia Navigátort vásárlók számára 150 ország térképe elérhető díjmentesen, illetve 6 hónapig érvényes, a közép-európai régióra vonatkozó navigációs szoftverlicencben részesül mindenki.

A Nokia 6210 Navigátor beépített térképpel, útvonaltervezővel, iránytűvel és gyalogos és autós navigációval rendelkezik. A beépített iránytűt ˝gyorsulásmérővel˝ kombinálták, mely érzékeli az irányváltoztatást, illetve a készülék állásának változását, így gyaloglás közben is könnyen követhető a térkép.

A Nokia 6210 Navigator trendi, szétcsúsztatható külseje a beépített GPS mellett, 3,2 megapixeles kamerát, MP3 lejátszót, sztereó FM rádiót és 1 GB-os memóriakártyát is rejt. Ezenkívül gyors böngészést kínál az interneten, valamint azonnali üzeneteket és e-maileket is küldhetünk vele. A készülék Vodafone előfizetéssel, illetve pre-paid csomagban jelenleg 54.990 forintos, illetve 66.990 forintos áron kaphatóSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák