Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG Renoir – fessünk 8 megapixeles képeket!

Kütyük

LG Renoir – fessünk 8 megapixeles képeket!

A híres francia impresszionista festőművész, Pierre-Auguste Renoir az LG kötelékébe állt.

A mobiltelefon gyártóknál egyre nagyobb divatja van annak, hogy nem egyszerűen csak egy semmitmondó típusjelzést adnak a különböző telefonoknak, hanem valami egyedibb névvel is ellátják őket. Konkrét példa erre az LG KU990, mely ugyebár Viewty néven futott be nem kis karriert.

A legfrissebb híradások most arról szólnak, hogy a szeptember elején bejelentett első 8 megapixeles LG mobiltelefon, a KC910 Renoir névvel kerül majd forgalomba. Az LG KC910 Renoir Magyarországon novembertől lesz kapható. Azt sajnos egyelőre még most sem tudni, hogy mekkora összeget kell majd fizetnünk az első 8 megapixeles LG telefonért.

LG KC910
Az LG KC910 típusjelzésű újdonság designja nagy mértékben hasonlít az elmúlt hónapok egyik bestsellerének, az LG Viewty-nak a külcsínjére. A 114 gramm tömegű telefon 107,8 milliméter hosszú, 55,9 milliméter széles és 14 milliméter vastag, az előlap nagy részét uraló érintőkijelző pedig 3 colos képátlón 240×400 pixelt (WQVGA) és mintegy 262 ezer színárnyalatot vonultat fel.

A KC910 az LG első 8 megapixeles felbontású kamerás mobilja, mely ily módon a nyár elején bejelentett Sony Ericsson C905, illetve a nyár közepén érkezett Samsung i8510 INNOV8 riválisa. A Schneider-Kreuznach optika mögötti képszenzor segítségével maximum 3.264×2.448 pixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Említést érdemel továbbá a xenon vaku, az arc- és mosolydetektálás, a maximum ISO1600-as fényérzékenység, a VGA felbontású és 30 fps sebességű videófelvevő, illetve a korábbról már jól ismert, QVGA/120 fps videó mód.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készüléknek wireless fronton sincs szégyenkeznivalója, hiszen a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (7,2 Mbit/s), Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 technológiákat egyaránt támogatja. Az integrált memória microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető, a GPS-vevő pedig többek közt geotagging szolgáltatást is biztosít a számunkra. A TV-kimenetes és DivX-Xvid kompatibilis LG KC910-ből a Dolby technológia sem maradt ki.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés