Connect with us

technokrata

Az első ˝rázogatós˝ Samsung zenemobil új változatai

Kütyük

Az első ˝rázogatós˝ Samsung zenemobil új változatai

Színorgiában a nemrég bemutatott Samsung zenetelefon.

A Samsung az idei berlini IFA szakkiállításon jelentette be hivatalosan első olyan zenemobilját, mely nem csak dedikált zenegombokat, hanem mozgásszenzoros vezérlést is kapott. Magyarul ha például a következő dalra szeretnénk lépni, elég egy laza mozdulattal jobbra dönteni a telefont. Megjegyzendő, hogy ilyen funkcióval ma már nem is egy Sony Ericsson Walkman zenemobil rendelkezik. Friss hír, hogy a telefon számos különböző színváltozatban érkezik, így vélhetően minden korosztály és mindkét nem képviselői megtalálják majd a számításukat.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), Samsung M3510 Beat nevezetű, candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkezik: a 109 milliméter hosszú és 46 milliméter széles újdonság vastagsága mindössze 9,9 milliméter. A 2 colos képátlójú, tehát nem túl nagy méretű TFT display QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A 220 euró (53 ezer forint) körüli áron debütáló, dedikált zenegombokkal ellátott Samsung M3510 Beat további fontosabb specifikációi közé sorolható a GPRS/EDGE adatátvitel, a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképezőgép, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a Bang & Olufsen ICEpower audiochip, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 20 MB-os belső memória, az USB 2.0 interfész, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, illetve a szabványos 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle