Connect with us

technokrata

Villámgyors Vodafone mobil net – le is út, fel is út!

Kütyük

Villámgyors Vodafone mobil net – le is út, fel is út!

Szélsebes HSUPA feltöltés a Vodafone teljes szélessávú hálózatán – véget ért a Huawei rendszerére való áttérés.

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózatán mostantól mindenhol elérhető a nagysebességű adatfeltöltés, vagyis a HSUPA.

A szélessávú adatfeltöltés jelentősen megkönnyíti és gyorsítja a képek, videók és nagy file-ok feltöltését az Internetre, így a felhasználók egyszerűen oszthatják meg tartalmaikat bárkivel, bármikor. A teljes HSUPA-lefedettség rendkívüli előnyös üzleti előfizetők számára is, hiszen a nagy e-maileket szinte észrevétlenül lehet elküldeni, házon kívül is.

A Vodafone 2008. augusztusában mintegy 400 szélessávú mobilinternetet használó előfizetőjét kérdezte meg arról, hogy szoktak-e nagyméretű file-okat csatolni, vagy csevegő-programmal átküldeni, illetve rendszeresen töltenek-e fel képeket, videókat internetes tárhelyre és közösségi oldalakra. A megkérdezettek fele igennel válaszolt, így elmondható, hogy jelentős az igény a gyors vezeték nélküli feltöltési lehetőségre is.

A gyors feltöltés kihasználásához a Vodafone szeptember 31-ig 0 forintért kínálja HSUPA-eszközeit, a normál használat mellett korlátlan Internet Szabadon csomagjához. A Vodafone Internet előfizetésekhez pedig 2 GB-os pendrive az ajándék minden VMC E220 modem mellé.

A tavaly megkezdett, a Huawei által támogatott 3G hálózatra történő áttérés befejeződött, így a Vodafone hálózata mostantól még korszerűbb és még nagyobb kapacitású. Ennek is köszönhető, hogy mostantól Magyarországon már az egész szélessávú Vodafone hálózatban él a gyors feltöltés: az operátor szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már közel 150 magyarországi településen érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin