Connect with us

technokrata

Új memóriakártyák – microSD újdonságok a Kingstontól

Kütyük

Új memóriakártyák – microSD újdonságok a Kingstontól

A Kingston két új termékcsomaggal bővíti mobil megoldásainak családját.

A Kingston hazai képviselete bejelentette, hogy megkezdi a 8 GB-os Multi-Kit és az USB-olvasóval kiegészített 4 GB-os microSDHC termékek forgalmazását. A két új termék egyszerűvé és kényelmessé teszi a file-ok mentését, valamint a mobiltelefonok és egyéb készülékek közötti adatátvitelt, emellett pedig nagyban növeli a zenék, fényképek, videók, csengőhangok és egyéb állományok tárolásához szükséges helyet.

A Kingston 8 GB-os Multi-Kit csomagja egy 8 GB méretű microSDHC kártyából, egy mini- és egy normál méretű SD adapterből, valamint egy USB-olvasóból áll. A sokoldalú csomag lehetővé teszi, hogy tulajdonosa egyetlen kártyán tárolhasson nagy mennyiségű adatot, mely kártyát, a hozzátartozó adapterekkel, többféle platformhoz is csatlakoztathatja.

Mindkét kártyához élettartam-garancia és a Kingston által biztosított 24 órás, ingyenes technikai támogatás jár. Az USB-olvasóra két év garancia érvényes.

A microSDHC kártya funkciói és műszaki adatai:
-Sokoldalú: a 8 GB-os Multi-Kit csomag USB, vagy normál méretű, írásvédelemmel ellátott SDHC kártyaként, illetve az adatátvitelhez (az adapterekkel) miniSDHC kártyaként is használható
-Fájlformátum: FAT 32
-Megbízható: élettartam-garancia a kártyákra, két év garancia az olvasóra
-Kapacitás: 4 GB, 8 GB
-Méret: 11x15x1 milliméter
-Adatátviteli sebesség: Class 4 – 4 MB/s
-Tömeg: 2,7 gramm.

Az USB-olvasó funkciói és műszaki adatai:
-USB 2.0 interfész
-Méret: 32,89×15,3×7,66 milliméter
-Akár 13 MB/s olvasási és 3,5 MB/s írási sebesség
-Tömeg: 4,1 gramm
-Rendszerkövetelmények: USB-támogatás, Windows Vista (a ReadyBoost nem támogatott), Windows 2000 (SP4), WinXP (SP1, SP2), Mac OS X (10.3.x, vagy újabb).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák