Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech Pure-Fi Anytime: mozgásszenzoros iPhone hangrendszer

Kütyük

Logitech Pure-Fi Anytime: mozgásszenzoros iPhone hangrendszer

A Pure-Fi Anytime azoknak lehet jó választás, akik gyakran viszik magukkal iPod lejátszójukat, vagy iPhone telefonjukat a hálószobába.

Fejlett mozgásérzékelő rendszerének köszönhetően az éjszaka sötétjében is könnyen kezelhető, és még arról is gondoskodik, hogy telefonunk, vagy zenelejátszónk teljesen feltöltődjön, mire reggel felébredünk.

Ezentúl nem kell lámpafénnyel zavarni hálótársunkat, hogy beállítsuk az ébresztőórát, mert a mozgásérzékelős óra vezérlőgombjait kezünk közeledésére halvány fény világítja meg. Amikor végeztünk a beállításokkal, a fények automatikusan kihunynak. Reggel, ha szívesen visszaaludnánk még pár percre, elég egy legyintés az ébresztőóra felett, és az szundi módba kapcsol.

A Pure-Fi Anytime kijelzője nappali fénynél és éjszaka is jól olvasható. A besüllyesztett dokkoló megakadályozza, hogy iPod, vagy iPhone készülékünk egy véletlen mozdulattól kiessen a helyéről. A Pure-Fi Anytime hangszórós ébresztőórában még egy digitális AM/FM rádió is helyet kapott, így amíg az iPod pihen, mi zenét, híreket vagy sportközvetítéseket hallgathatunk élő adásban.

A Logitech Pure-Fi Anytime iPod és iPhone dokkolós ébresztőóra előreláthatólag októberben jelenik meg az Egyesült Államokban és Európában, 100 eurós (24 ezer forint) ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés