Connect with us

technokrata

Távirányítós iPhone hangszóró a Logitech-től

Kütyük

Távirányítós iPhone hangszóró a Logitech-től

Csak dokkolunk, és már szólhat is az iPhone-ról a muzsika.

A Logitech Pure-Fi Express Plus gömbkarakterisztikájú, iPod és iPhone lejátszókhoz készült hangszórórendszer az egész szobát megtölti hanggal – az új hangszórórendszer kompatibilis az első generációs iPhone és az új iPhone 3G telefonokkal is.

Az iPod és iPhone dokkolóval felszerelt hangszórók között elsőként a Pure-Fi Express Plus kínál úgynevezett ˝omnidirekcionális˝ hangzást. Ez az újszerű hangtechnikai megoldás, ami a tér minden irányába egyenletesen sugározza szét a hanghullámokat, eddig csak a drága házimozi rendszerekben volt megtalálható. Azok az iPod és iPhone tulajdonosok, akik szeretik készüléküket otthonukban, a munkahelyükön, vagy akár kint a kertben is a dokkolón tartani (ahol az feltöltődik, és közben zenét is lehet hallgatni róla), most a gyártó szerint rendkívül tiszta és minimális torzítású hangokat élvezhetnek a helység bármely szegletéből.

A hordozhatóság érdekében akár hálózati tápegységről, vagy elemekről is üzemeltethetjük a berendezést, és beépített fogantyújával könnyen magunkkal vihetjük egyik szobából a másikba. Az új Logitech dokkolóhoz még egy vezeték nélküli távirányító is tartozik, amivel akár 10 méteres távolságból is beállíthatjuk a hangerőt, vagy vezérelhetjük a lejátszást.

A Logitech Pure-Fi Express Plus gömbkarakterisztikájú iPod és iPhone hangszóró megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is októberre várható. Az újdonság ajánlott fogyasztói ára Európában 80 euró, vagyis mintegy 19 ezer forint lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák