Connect with us

technokrata

Fehér gyémánt: új HTC Touch Diamond a karácsonyfa alá

Kütyük

Fehér gyémánt: új HTC Touch Diamond a karácsonyfa alá

A HTC bemutatta a Touch Diamond új verzióját.

Az újdonság és a nyár eleje óta kapható HTC Touch Diamond között csak és kizárólag a szín tekintetében van különbség, ugyanis az újdonság nem fekete, hanem fehér színben pompázik. A hófehér HTC Touch Diamond októbertől kapható majd (változatlan áron), és minden valószínűség szerint a karácsonyi szezon egyik bestseller készüléke lesz. A HTC a Touch Diamondból eddig már több mint 1 millió példányt adott el – az EISA által nemrégiben a legjobb smartphone-nak (2008-2009) kikiáltott telefont a világ harminc országában több mint ötven mobil szolgáltató forgalmazza.

HTC Touch Diamond
Az egyedi megjelenésű HTC Touch Diamond designja leginkább a Nokia közelmúltban érkezett Prism mobiljainak háromszögek ihlette külsejéhez hasonlatos. Friss fejlesztés a új kezelőfelület, mely TouchFLO 3D névre hallgat, és minden korábbinál egyszerűbb használattal kecsegtet.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3,2 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot (sajnos vaku nélkül), melynek fotó és videó felvételeit a 4 GB-os belső memóriában lehet eltárolni (microSD slot nincs).

A Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor (automatikus kijelzőkép-forgatás), az RDS-es sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. 3,5 milliméteres szabványos audiocsatlakozó sajnos nincs; a 102x51x11,5 milliméter méretű HTC Touch Diamond tömege 110 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek