Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszahívták: hibás az új Nokia N82 frissítés?

Kütyük

Visszahívták: hibás az új Nokia N82 frissítés?

A Nokia N82 legutóbbi frissítése kapcsán nincs minden rendben.

Ahogy arról múlt hét pénteken már beszámoltunk, a Nokia elkészítette az N82 legfrissebb szoftverét, a jelenlegi 20.0.062-es firmware-t leváltó 30.0.019-es verziót. A dolog egyetlen szépséghibája mindeddig az volt, hogy a firmware csak az Euro1-es termékkódú készülékekhez volt elérhető, tehát a magyar nyelvű telefonokhoz még nem.

Azért fogalmazok múlt időben, mert jelenleg már semmilyen termékkódú N82-höz nem érhető el a 30-as szoftver. Az ügy hátterében vélhetően az áll, hogy a Nokia hétfőn visszahívta az új firmware-t. Elképzelhető, hogy ez az új szoftver egy véletlenül kiszivárgott béta változat volt, mely egyébként számos felhasználónál komoly gondokat okozott telepítés közben. Kíváncsian várjuk, hogy mikor lesz új, javított Nokia N82 firmware, most mindenesetre ez fogad bennünket, ha beizzítjuk a Nokia Software Updatert:

A frissítést követően az N82 elméletileg még fürgébb és stabilabb működésűvé válik, ezenkívül pedig a fejlesztők tovább csiszoltak az automatikus kijelzőkép elfordításon, illetve a kamerán. Továbbá változások fedezhetők fel többek közt a zenelejátszó és a webböngésző kapcsán is, újdonság a Nokia Maps 2.0, ellenben a menü áttűnési effekteket sajnos nem kapta meg a készülék. Az S60 3rd Edition Feature Pack 2-ből ismerős menü áttűnési effektet eddig egyetlen Feature Pack 1-es készülék kapta meg: a Nokia N81, még pedig a júliusban megjelent, 20.0.056-os szoftver által.

Az aktuális szoftververziót egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés