Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lottó és egyéb szerencsejátékok a Vodafone-nál

Kütyük

Lottó és egyéb szerencsejátékok a Vodafone-nál

A Vodafone elindította Mobil Lottó szolgáltatását.

A mai naptól a Vodafone havidíjas ügyfelei már mobilon keresztül is feladhatják számaikat a Szerencsejáték Zrt. különböző játékaira, mivel ezentúl SMS-en keresztül is játszhatnak Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót, Jokert, Puttót, Kenót, valamint sportfogadásokat – totót és góltotót – is indíthatnak.

A Vodafone Mobil Vásárlás szolgáltatásainak köre – az autópálya-díj SMS-ben való fizetése mellett – Mobil Lottó szolgáltatással bővült. Mindezt azért, hogy egyre több dolgot intézhessenek a Vodafone ügyfelei egyszerűen és kényelmesen, mindössze néhány gombnyomással.

A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki. A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték fogadással. Ezenkívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál.

A Mobil Lottó SMS-ben igénybe vehető játékai a következők:
-Ötöslottó
-Hatoslottó
-Skandináv lottó
-Joker
-Puttó
-Kenó
-Totó
-Góltotó.

A Mobil Lottó szolgáltatás használata egyszerű, mivel az 5-ös, 6-os, vagy 7-es számjegy elküldése SMS-ben a 1756-os telefonszámra egy egymezős Ötöslottó, Hatoslottó vagy Skandináv lottószelvénynek felel meg. Az egyhetes, egymezős, Joker nélküli gépi Ötöslottóért pedig egy üres SMS elküldése szükséges csupán a 1756-os számra.

A T-Mobile egyébként már 2005-ben, a Pannon pedig 2007-ben indította el saját mobil lottó szolgáltatását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés