Connect with us

technokrata

Nokia: korlátlan zeneletöltés 20-25 ezer forintért?

Kütyük

Nokia: korlátlan zeneletöltés 20-25 ezer forintért?

Friss infók a Nokia ˝Comes With Music˝ projektről.

Ahogy arról már beszámoltunk, a legnagyobb mobilgyártó szeptember elején jelentette be hivatalosan, hogy a világon elsőként az Egyesült Királyságban indul el a tavaly év végén leleplezett Comes With Music kezdeményezés.

Az Egyesült Királyságban a több mint 800 bolttal rendelkező Carphone Warehouse dobja majd piacra a Nokia 5310 XpressMusic Comes With Music Edition készüléket, mely természetesen drágább lesz, mint a mezei Nokia 5310 XpressMusic. A projekt részleteire egyébként a Nokia október 2-án Londonban megrendezendő, zenecentrikus sajtórendezvényén derül majd fény, addig is azonban tekintsük át, hogy körülbelül mennyibe is fog kerülni a Comes With Music!

Meg nem erősített híradások szerint a Nokia 5310 XpressMusic Comes With Music Edition 215 fontba fog kerülni, vagyis 69 fonttal (21 ezer forint) többe, mint egy standard Nokia 5310-es. A későbbiekben debütáló Nokia N95 8GB Comes With Music Edition ára 480 font lesz, ami 85 fontos (26 ezer forint) többletköltséget jelent a normál készülékhez képest. Fontos, hogy ezek a becsült árak kártyafüggetlen telefonokra vonatkoznak, és egyelőre nem tudni, hogy a mobil operátorok milyen formában és milyen áron vezetik majd be a Comes With Music szolgáltatást.

Mint ismeretes, a Comes With Music segítségével a Nokia készülékek vásárlói egy évig korlátlanul hozzáférhetnek egy sor kiemelkedő előadó zenéihez, legyen szó a ma, a tegnap, vagy a jövő sztárjairól. Az év elteltével a vásárlók az összes dalt megtarthatják, és nem kell attól tartaniuk, hogy az előfizetés lejártával a dalok is eltűnnek. A Universal Music Group, a Sony BMG és a Warner Music Group csatlakozott a programhoz, és a Nokia számos egyéb nemzetközi lemezkiadóval is folytat tárgyalásokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák