Connect with us

technokrata

T-Mobile G1: álomból valóság – 2 hét múlva

Kütyük

T-Mobile G1: álomból valóság – 2 hét múlva

Nem egész két hét múlva érkezik a magenta szolgáltató legújabb készüléke.

Mint ismeretes, a tajvani HTC által fejlesztett, Dream (Álom) kódnevű masina a világ első Google Android platformos mobiltelefonja. Nos ezt a készüléket a T-Mobile várakozások szerint G1 típusjelzéssel dobja majd piacra: a legfrissebb információk szerint a hivatalos bejelentésre szeptember 23-án kerül majd sor. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a telefon három változatban, fekete, fehér, illetve barna színben fog debütálni (egyelőre ismeretlen áron), a világon elsőként az Egyesült Királyságban és az USA-ban. Az újdonság esetleges hazai forgalmazásával kapcsolatban továbbra sincsenek információink.

A spéci szétcsúsztatható kialakítást kapott T-Mobile G1 teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, így várhatóan könnyű lesz rajta az adatbevitel. A megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy 528 MHz-es órajelen ketyegő Qualcomm 7201 processzor gondoskodik, mely többek közt 128 MB RAM és 256 MB ROM társaságát élvezi.

A T-Mobile G1 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, az viszont már biztos, hogy a nagyméretű LCD érintésérzékeny, illetve, hogy a hátul elhelyezett kamera segítségével maximum 3 megapixeles felbontású fényképek készíthetők. Vaku sajnos nincs a kamerában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek