Connect with us

technokrata

Nokia Ovi – újdonságok, érdekességek

Kütyük

Nokia Ovi – újdonságok, érdekességek

A Nokia bemutatta az Ovi legújabb elemeit.

Az Ovi funkciók számának fokozatos növelése lehetővé teszi a zökkenőmentes és intuitív felhasználói élményt. Egy online esemény keretében mutatta be a Nokia az Ovi.com új PIM (személyes információ-kezelési) szinkronizáló funkciót, valamint a nemrégiben elindított Nokia Ovi Suite for PC-t és a Files on Ovi távoli elérési szolgáltatást. Az Ovi új elemei abban segítenek, hogy a felhasználók egy egyszerű és egyesített felületen keresztül, többféleképpen rendezhessék személyes információikat és média file-jaikat.

˝A bemutató célja az volt, hogy megmutassuk az embereknek, hogyan tudnak egyszerűen biztonsági mentéseket készíteni, tartalmakat szinkronizálni és megosztani az Ovi szolgáltatások használatával a számítógépükön, az interneten és mobilkészülékeiken˝ – mondta el Jussi Nevanlinna, a Nokia szolgáltatások és szoftver üzletágának termék- és portfólió-menedzsmentért felelős alelnöke. ˝Az Ovi ezen és további elemeinek bevezetéséhez és integrálásához alkalmazott Lépésről-lépésre haladó megközelítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy az emberektől kapott visszajelzésekből tanuljunk, és azoknak megfelelően tudjunk igazítani szolgáltatásainkon, annak érdekében, hogy folyamatosan javíthassunk a felhasználói élményeket. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szolgáltatások esetében az, hogy valami újat dobunk piacra, nem a fejlesztés vége, hanem még csak a kezdete˝.

Az Ovi.com legfrissebb verziója, melynek publikus béta verziója már elérhető, ingyenes funkciót kínál a naptár, a névjegyek, a jegyzetek és a feladatok szinkronizálására a Nokia mobil készülék és a www.ovi.com oldal között. Ezzel a funkcióval az Ovi.com felhasználói online támogatást hozhatnak létre fontos információiknak, melyeket bármikor elérhetnek és szerkeszthetnek, amikor az Internethez csatlakoznak. A Nokia úgy gondolja, hogy ez tökéletesebbé teszi a vásárlók mobilélményét azzal, hogy megvédi a személyes információikat abban az esetben, ha elveszne, vagy ellopnák készüléküket.

A Nokia Ovi Suite for PC alkalmazással egyszerűen másolhatunk file-okat és különböző információkat Nokia mobilokról számítógépre, biztonsági mentéseket készíthetünk a Nokia készülékén található tartalmakról, és egyszerűen áthúzhatunk fotókat és videókat a Share on Ovi-ra, a Nokia idén elindított médiamegosztó szolgáltatására.

A Files on Ovi lehetővé teszi, hogy a felhasználó távolról elérje az Internetre csatlakozott személyi számítógépén található file-jait bármely, böngészésre alkalmas mobiltelefonról, vagy számítógépről. Ezenkívül online módon is tárolhatjuk állományainkat az Anytime Files személyes tárhelyén, hogy azok mindig hozzáférhetőek legyenek. Ez a szolgáltatás a 2007 decemberében az Avvenu felvásárlásával szerzett szoftveren és szakértelmen alapul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek