Connect with us

technokrata

Kémfotók: HTC Touch HD – ragyogó kijelzős, 5 megapixeles mobil

Kütyük

Kémfotók: HTC Touch HD – ragyogó kijelzős, 5 megapixeles mobil

Aki esetleg azt hitte, hogy a HTC a Touch Diamond és a Touch Pro kapcsán már az összes puskaporát ellőtte, az bizony nagyot tévedett.

Az alábbiakban a hivatalosan egyelrőre még be nem jelentett HTC Touch HD kémfotói láthatóak: a készülék érdekessége, hogy kijelzője WVGA, vagyis 800×480 pixeles felbontással rendelkezik. Ugyanilyen felbontású LCD lapul a heteken belül elérhetővé váló Sony Ericsson Xperia X1-ben, a már említett két másik Touch modellben pedig 640×480 pixeles (VGA) display található.

A természetesen Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszerű okosság 115 milliméter hosszú, 62,8 milliméter széles és 12 milliméter vastag. Fontos újdonság, hogy az autofókuszos kamera végre már nem 3, hanem 5 megapixeles felbontású, de hogy a vaku miért maradt ki belőle, az számomra komoly rejtély!

Az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm 7201A processzor mellett 256 MB RAM és 512 MB ROM memória lakozik a HTC Touch HD-ben, melyből természetesen a HSDPA és Wi-Fi adatátvitel, illetve a GPS-vevő sem hiányzik. Újdonság a 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzat, az energiaellátásról pedig egy 1.340 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. Pletykák szerint a microSD kompatibilis HTC újdonság a karácsonyi szezonban már világszerte kapható lesz. Érdeklődve várjuk a hivatalos bejelentést!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek