Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone: pörög az App Store

Kütyük

iPhone: pörög az App Store

Az App Store letöltések száma átlépte a 100 milliós határt.

Az Apple bejelentette, hogy az iPhone és iPod touch felhasználói 100 milliónál több példányban töltöttek le alkalmazásokat az App Store áruházon keresztül a szolgáltatás a 2008. július 1-i indulása óta. Jelenleg 3.000-nél több alkalmazás érhető el az App Store lapjain, melyek több mint 90 százaléka 10 dollárnál kevesebbe kerül, körülbelül 600 pedig ingyenesen érhető el.

Az iPhone nagy kijelzőjét, az innovatív Multi-Touch felhasználói felületet, a hardvergyorsítással kiegészített 3D grafikát, a beépített gyorsulásmérőt és a helyalapú technológiákat kihasználva olyan mobil alkalmazások jelentek meg, amilyeneket korábban még nem láthattunk.

A felhasználók a mobil- és vezeték nélküli helyi hálózatok segítségével közvetlenül az iPhone, vagy iPod touch készülékükre tölthetik le az App Store-on elérhető alkalmazásokat, és azonnal használatba vehetik azokat. Az App Store minden esetben értesíti a regisztrált felhasználókat az alkalmazások újabb verzióinak megjelenésekor. Az App Store az iTunes (www.itunes.com) Mac és Windows rendszeren futó verziójában is elérhető, az alkalmazások pedig USB-kábel segítségével szinkronizálhatóak az iPhone, vagy iPod touch készülékekkel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés