Connect with us

technokrata

iPhone: pörög az App Store

Kütyük

iPhone: pörög az App Store

Az App Store letöltések száma átlépte a 100 milliós határt.

Az Apple bejelentette, hogy az iPhone és iPod touch felhasználói 100 milliónál több példányban töltöttek le alkalmazásokat az App Store áruházon keresztül a szolgáltatás a 2008. július 1-i indulása óta. Jelenleg 3.000-nél több alkalmazás érhető el az App Store lapjain, melyek több mint 90 százaléka 10 dollárnál kevesebbe kerül, körülbelül 600 pedig ingyenesen érhető el.

Az iPhone nagy kijelzőjét, az innovatív Multi-Touch felhasználói felületet, a hardvergyorsítással kiegészített 3D grafikát, a beépített gyorsulásmérőt és a helyalapú technológiákat kihasználva olyan mobil alkalmazások jelentek meg, amilyeneket korábban még nem láthattunk.

A felhasználók a mobil- és vezeték nélküli helyi hálózatok segítségével közvetlenül az iPhone, vagy iPod touch készülékükre tölthetik le az App Store-on elérhető alkalmazásokat, és azonnal használatba vehetik azokat. Az App Store minden esetben értesíti a regisztrált felhasználókat az alkalmazások újabb verzióinak megjelenésekor. Az App Store az iTunes (www.itunes.com) Mac és Windows rendszeren futó verziójában is elérhető, az alkalmazások pedig USB-kábel segítségével szinkronizálhatóak az iPhone, vagy iPod touch készülékekkel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle