Connect with us

technokrata

Új iPod touch: 32 GB-os és csak 8,5 milliméter vastag

Kütyük

Új iPod touch: 32 GB-os és csak 8,5 milliméter vastag

Új iPod touch modelleket mutatott be az Apple.

Az Apple bemutatta az iPod touch második generációját. Az újdonság vékony, ívelt fém és üveg burkolatba építve 3,5 colos, ˝szélesvásznú˝ kijelzőt, 802.11b/g Wi-Fi hálózati kapcsolatot, valamint beépített hangszórót és hangerő-szabályzó gombokat is kínál. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a készülék ötletes módon kínálja a látványos Cover Flow nézetet és a véletlenszerű lejátszást, no és persze a Multi-Touch felhasználói felületről sem kell lemondanunk . Az új iPod touch 8, 16 és 32 GB-os tárkapacitással rendelhető.

˝Az új iPod touch a legvidámabb iPod, amit valaha készítettünk˝ – mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. ˝Dalok, fényképek és klipek ezreit, vagy akár teljes filmeket tud tárolni és lejátszani, de akár szórakoztató játékok százai közül is választhatunk hozzá˝.

A 110×61,8×8,5 milliméter méretű és 115 gramm tömegű új iPod touch vékonyabb és könnyebb elődjénél. Kecses fém burkolata már beépített hangszórót és hangerő-szabályzó gombokat is rejt, az üveg előlap mögött pedig érintésérzékeny, 3,5 colos, widescreen LCD (320×480 pixel) lapul. A lekerekített sarkoknak és az ívelt hátlapnak köszönhetően az új forma minden eddiginél kényelmesebben, jobban illeszkedik a kézbe.

Az iPod touch felhasználói számtalan játék közül választhatnak, melyeket az App Store segítségével akár vezeték-nélküli hálózaton keresztül is megvásárolhatnak. Az App Store alkalmazások százait kínálja a legkülönbözőbb kategóriákban, a játékok mellett szórakoztató, utazási és sportprogramokat is találhatunk.

Mint az iPod család összes többi tagja, az újdonság is tökéletesen együttműködik az iTunes szoftverrel, mely segít a digitális zenei gyűjtemény kezelésében, rendszerezésében. Akár 36 órányi mobil üzemidőnek köszönhetően az iPod touch praktikus útitárs; lehetőséget biztosít, hogy kedvenc dalainkat, klipjeinket, TV-műsorainkat, vagy akár játékainkat bárhova magával vihessük. A 32 GB-os modell (399 dollár) 7.000 dalt, 25.000 fényképet, vagy 40 óra videót; a 16 GB-os modell (299 dollár) 3.500 dalt, 20.000 fényképet, vagy akár 20 órányi videó műsort; a 8 GB-os modell (229 dollár) 1.750 dalt, 10.000 fényképet, illetve 10 órányi videó anyagot képes tárolni.

Az Apple új Genius technológiája egyetlen gombnyomásra önműködően készít egyéni játéklistákat a digitális gyűjtemény dalaiból, azok ritmusa, dallam- és hangzásvilága alapján. Lehetőség van az így készített játéklistákat elmenteni, szerkeszteni, vagy akár újabb dalokkal bővíteni.

Az új iPod touch beépítve tartalmazza a Nike+ vevőt is, így egy Nike+ szenzorral és cipővel kiegészítve ideális partner a futáshoz. A készülék segítséget nyújt a személyi edzésterv kialakításában és követésében, valamint az egyéni teljesítmény értékelésében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek