Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: új csatorna és műsorújság a Mobil TV-n

Kütyük

T-Mobile: új csatorna és műsorújság a Mobil TV-n

Megújult a T-Mobile mobil televíziós szolgáltatása.

A Viasat új csatornájával, a TV6-tal bővült a T-Mobile Mobil TV csatornakínálata, a szolgáltatásra előfizetők így már 13 TV-adó műsorát nézhetik mobiljukon. A kibővült csatornakínálat eredményeként a Mobil TV-re előfizetők például az m1-en és a TV6-on minden Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzések magyarországi közvetítéseit is elérhetik mobiltelefonjukon.

Emellett a T-Mobile a szolgáltatáshoz egy új, egyszerűbb használatot, könnyebb csatornaváltást biztosító, elektronikus műsorújságot tartalmazó, egyes készülékekre telepíthető alkalmazást tett elérhetővé. Az alkalmazást díjmentesen lehet letölteni a t-zones WAP és a web´n´walk portálok Mobil TV rovatából.

A T-Mobile Mobil TV szolgáltatása a hazai mobilpiacon egyedülállóan fix, 1.900 forintos havi díjért havonta 10 órányi tévézést kínál. A szolgáltatással kapcsolatos további információért T-Mobile-os hívószámról elegendő a MOBILTV szót ingyenes SMS-ben elküldeni a 17123-as, ingyenes számra, és a válaszul kapott WAP-linkre kattintva, illetve a T-Mobile honlapján megismerhetők a szolgáltatás igénybevételének feltételei.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés