Connect with us

technokrata

T-Mobile: új csatorna és műsorújság a Mobil TV-n

Kütyük

T-Mobile: új csatorna és műsorújság a Mobil TV-n

Megújult a T-Mobile mobil televíziós szolgáltatása.

A Viasat új csatornájával, a TV6-tal bővült a T-Mobile Mobil TV csatornakínálata, a szolgáltatásra előfizetők így már 13 TV-adó műsorát nézhetik mobiljukon. A kibővült csatornakínálat eredményeként a Mobil TV-re előfizetők például az m1-en és a TV6-on minden Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzések magyarországi közvetítéseit is elérhetik mobiltelefonjukon.

Emellett a T-Mobile a szolgáltatáshoz egy új, egyszerűbb használatot, könnyebb csatornaváltást biztosító, elektronikus műsorújságot tartalmazó, egyes készülékekre telepíthető alkalmazást tett elérhetővé. Az alkalmazást díjmentesen lehet letölteni a t-zones WAP és a web´n´walk portálok Mobil TV rovatából.

A T-Mobile Mobil TV szolgáltatása a hazai mobilpiacon egyedülállóan fix, 1.900 forintos havi díjért havonta 10 órányi tévézést kínál. A szolgáltatással kapcsolatos további információért T-Mobile-os hívószámról elegendő a MOBILTV szót ingyenes SMS-ben elküldeni a 17123-as, ingyenes számra, és a válaszul kapott WAP-linkre kattintva, illetve a T-Mobile honlapján megismerhetők a szolgáltatás igénybevételének feltételei.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek