Connect with us

technokrata

Pannon: 20% kedvezmény a számlából

Kütyük

Pannon: 20% kedvezmény a számlából

A Pannon a kisvállalkozókról sem feledkezik meg.

Amennyiben most Üzleti Pro előfizetést kötünk a Pannonnál, akkor nemcsak havidíjunk 100 százalékát beszélhetjük le, hanem 3 hónapig 20 százalék kedvezményt kaphatunk ugyanezen díjból, ha az első három hónapban a havi díj és a forgalmi díj havi 6.000 forint (5.000 forint+ÁFA) felett van.

A 20 százalék kedvezményre vonatkozó Pannon akció 2008. szeptember 2. és október 1. között vásárolt új Üzleti Pro előfizetésekre érvényes. A kedvezményre való jogosultság megszűnik tarifacsomag-váltás, illetve áttérés esetén (kivéve, ha az Üzleti Pro-s tarifák között történik a váltás); továbbá átírás és ciklusváltás, valamint felfüggesztés esetén.

A kedvezmény akkor jár, ha az adott előfizetés havi költése (kivéve az egyszeri díjak és a MobilVásárlásból eredő forgalmak) az aktiválástól számított 3 egymás utáni teljes, lezárt hónapon (számlázási cikluson) keresztül eléri a nettó 5.000 forintot (bruttó 6.000 forintot). Az ezután következő 3 hónapban (4., 5., 6. teljes, lezárt számlázási hónapban) a Pannon 20 százalékot jóváír ennek az előfizetésnek a havi és forgalmi díjából (kivéve egyszeri díjak és MobilVásárlás). Jogosult tarifacsomagok: Üzleti Pro1, Pro3 és Pro8.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp