Connect with us

technokrata

Megújult iPod nano – a legvékonyabb!

Kütyük

Megújult iPod nano – a legvékonyabb!

Megérkeztek a legújabb iPod nano modellek.

Az Apple bemutatta az iPod nano negyedik generációját, a valaha készült legvékonyabb iPod készüléket, mely kilenc különböző színben kapható, és ívelt alumínium-üveg burkolattal büszkélkedhet. Az új iPod nano már tartalmazza az Apple új Genius technológiáját, mely egyetlen gombnyomásra önműködően készít játéklistákat a dalokból, azok ritmus- és dallamvilága alapján. Ezenkívül az új iPod nano frissített grafikus felületet kínál megnövelt felbontású képernyőjén, a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően pedig ötletes módon kínálja a látványos Cover Flow nézetet és a véletlenszerű lejátszást is. Az új iPod nano akár 24 órányi zenei- vagy 4 órányi videó-kapacitást kínál és 8 illetve 16 GB-os változatban rendelhető, ezüst, lila, kék, zöld, narancs, sárga, pink, fekete, valamint egyes régiókban vörös színben is.

˝Az iPod nano a legnépszerűbb digitális zenelejátszó a piacon, és a karácsonyi szezonra most még kívánatosabb lett˝ – mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. ˝Vásárlóink minden bizonnyal imádni fogják az új színeket, az önműködő játéklistákat és a könnyed Cower Flow nézetet˝.

A 90,7×38,7×6,2 milliméter méretű, illetve 36 gramm tömegű új iPod nano – mely a valaha készült legvékonyabb iPod készülék – egy 2 colos kijelzőt kapott, mely 320×240 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik. Mint az iPod család összes többi tagja, az iPod nano tökéletesen együttműködik az iTunes szoftverrel, mely segít a digitális zenei gyűjtemény kezelésében, rendszerezésében.

Az akár 24 órányi mobil üzemidőnek köszönhetően az iPod nano praktikus útitárs; lehetőséget biztosít, hogy kedvenc dalainkat, klipjeinket, TV-műsorainkat, vagy akár játékainkat bárhova magunkkal vihessük. A 16 GB-os modell (199 dollár) 4.000 dalt, 14.000 fényképet vagy akár 16 órányi videó műsort; a 8 GB-os modell (149 dollár) 2.000 dalt, 7.000 fényképet, illetve 8 órányi videóanyagot képes tárolni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek