Connect with us

technokrata

Hivatalos: Sony Ericsson Xperia X1 – 3 hét múlva

Kütyük

Hivatalos: Sony Ericsson Xperia X1 – 3 hét múlva

Február óta várunk rá – hamarosan kiderül, hogy megérte-e a várakozás.

A Sony Ericsson közleménye szerint a nagy érdeklődésre számot tartó Xperia X1 típusú készülék hivatalosan 2008. szeptember 30-án jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. A telefont az Egyesült Királyságban, Németországban és Svédországban vehetik kézbe először a vásárlók, ezután pedig 2008 utolsó negyedévében Európa más országai, valamint Ázsia és Latin Amerika boltjainak polcaira is felkerül a készülék.

Ázsiai és Csendes-óceáni térség: Indonézia, Szingapúr, Ausztrália, Banglades, Kambodzsa, India, Malajzia, Fülöp-szigetek, Tajvan, Thaiföld és Vietnam.
Nyugat-Európa: Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Svájc, Hollandia, Ausztria, Norvégia, Dánia, Belgium, Portugália.
Közép-Európa: Lengyelország, Magyarország, Cseh Köztársaság.
Közép-Kelet: Egyesült Arab Emírségek, Szaud-Arábia, Kuvait.
Afrika: Dél-Afrika.
Latin Amerika: Argentína, Chile, Uruguay, Paraguay és Bolívia.

Észak-Amerikában, Kínában, Oroszországban, illetve a fentiekben nem említett országokban később jelenik meg a készülék. A hivatalos megjelenési időpontokról a helyi cégek adnak bővebb felvilágosítást az elkövetkező hónapokban.

Az Xperia X1 hivatalos megjelenéséig tartó visszaszámlálást a Sony Ericsson egy élő, nemzetközi internetes közvetítéssel kezdi szeptember 15-én, magyar idő szerint 14:00 órakor (most éppen szeptember 15-ig folyik egy másik visszaszámlálás). Ez lesz az első alkalom, hogy az érdeklődők teljes körű bemutatót láthatnak a készülék működéséről. Ugyancsak az internetes közvetítésben szerepel majd először a Johnny X című reality-thriller első epizódja. A regisztrálók nem csak az élő közvetítést érhetik el, de kérdéseket is feltehetnek személyesen az Xperia X1 termékmenedzserének, Magnus J Anderssonnak is.

˝Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy egy ilyen innovatív és fejlett technológiai megoldásokkal ellátott készüléket ajánlhatunk a vásárlóknak˝ – mondta Rikko Sakaguchi, a Sony Ericsson Termék és Alkalmazások Tervezéséért felelős alelnöke. ˝Az internetes bemutató mindenkit meggyőz majd arról, hogy mennyire egyedi is ez a készülék. A kilenc panelból álló vezérlőfelület gondoskodik arról, hogy a felhasználó bármikor elérhesse a legfontosabb funkciókat, illetve, hogy személyre is szabhassa azt, hozzáigazítva életmódjához és igényeihez. Az Xperia X1 a piac eddigi legszebb kijelzőjével büszkélkedhet. Szemet gyönyörködtető, négyirányú navigációs billentyűjével gond nélkül váltogathatunk a különböző funkciók között, miközben az önfeledt internetes barangolásról és egyéb alkalmazásokról a kiváló processzor és a nagysebességű hálózati kapcsolat gondoskodik. Az Xperia X1 áthidalja a személyi- és a szakmai mobilfelhasználás közti rést˝.

A Johnny X sorozat egy fiatalemberről szól, aki amnéziában szenved, és apró mozaikdarabkákból próbálja összerakni személyiségének elveszett darabjait. Az Interneten megtekinthető thriller kilenc részből áll, középpontjába pedig az Xperia X1 kimeríthetetlen és lenyűgöző lehetőségei kerülnek.

A történetből kiderül, hogy Johnny X hogyan próbálja felfedezni eltűntnek hitt személyiségét. Miközben versenyfutásban van az idővel, az Xperia X1 újabb és újabb funkcióit hívja segítségül, hogy feltárhassa személyiségének legrejtettebb zugait is. Az epizódok rámutatnak, hogy a készülék számtalan módon testre szabható mindennapi életünk és személyes igényeink alapján. Azt azonban most még nem tudhatjuk, hogy Johnny X vajon rátalál-e valódi személyiségére, még mielőtt túl késő lenne.

˝A Johnny X című thriller tökéletesen mutatja be, hogy milyen határtalan lehetőségek rejlenek az Xperia X1-ben˝ – mondta Lennard Hoornik, a Sony Ericsson marketingvezetője. ˝A panel-alapú kezelőfelület gondoskodik róla, hogy tökéletesen testre szabhassuk a készüléket, bármikor megváltoztatva személyes beállításainkat. Nem lesz két ugyanolyan kezelőfelületű Xperia X1, mint ahogyan két ugyanolyan ember sem létezik. Mindenki egyéni ízléseinek megfelelően állíthatja be telefonját˝.

Egy epizódot három hét alatt ismerhetnek meg a nézők, ha hétfőn, szerdán, pénteken a
www.sonyericsson.com/Johnnyx honlapra kattintanak. Az első epizód szeptember 22-én, hétfőn látható. A sorozat hivatalos előzetese a www.whoisjohnny-x.com weboldalon található.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák