Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős digitális képkeret a Sony Ericssontól

Kütyük

Érintőkijelzős digitális képkeret a Sony Ericssontól

Megjelent a Sony Ericsson első digitális fényképkerete.

A Sony Ericsson bemutatta az IDP-100 digitális fényképkeretet, mellyel könnyen, kényelmesen és rendkívül stílusosan idézhetjük fel a családtagjainkkal és barátainkkal közösen átélt pillanatokat.

Képeinket egyszerűen tölthetjük fel nem csak Cyber-Shot, hanem bármilyen digitális fényképezőgépről, vagy mobiltelefonról, így az elkészült képek méltó helyre kerülnek majd ezután. A feltöltéshez használható Bluetooth, USB flashmemória, M2, microSD, SD és MS Duo memóriakártya is. Az érintőképernyő segítségével egy pillanat alatt saját ízlésünknek megfelelően rakhatjuk sorba kedvenc képeinket. Ráadásul a Digital Image Correction (DIC – Automatikus Képjavító Funkció) a színeket, a tónusokat és az élességet módosítva gondoskodik arról, hogy képeink a lehető legjobb minőségben jelenjenek meg a kijelzőn.

˝Emlékeink megfizethetetlenek és pótolhatatlanok˝ – mondta Jacob Sten, a Sony Ericsson Tartozék Divíziójának vezetője. ˝Az IDP-100 digitális fényképkeret tökéletes társa a Cyber-shot telefonoknak, hiszen kedvenc képeit a legjobb minőségben, stílusosan mutathatja meg barátainak. Ugyanakkor nem csak a telefontulajdonosok élvezhetik ennek az új tartozéknak, az IDP-100-nak az előnyeit. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink akár 500 darab képet is tárolhatnak, többféle feltöltési mód között válogatva. Az átmásolás után a képeket automatikusan méretre igazítja ez a digitális képkeret, így akár azonnal végignézhetjük a megörökített pillanatokat˝.

Főbb jellemzők:
-7 colos képátlójú WVGA érintőkijelző
-Auto-rotáció – a készülék automatikusan beállítja a megfelelő méretet és elhelyezkedést
-Beépített Bluetooth
-M2 Memory Stick és USB kompatibilitás
-Akár 500 kép is elfér a belső memóriában
-Világóra – három időzóna: a be- és kikapcsolás automatikusan szabályozására.

A tartozék 2008 negyedik negyedévétől lesz kapható, Dark Grey (˝Sötétszürke˝) színben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek