Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: új multimédiás tarifák és zeneáruház

Kütyük

Vodafone: új multimédiás tarifák és zeneáruház

Vadonatúj tarifák és WAP zeneáruház a Vodafone-tól.

Szeptember 8-tól a Vodafone új Multimédia tarifákat vezet be, és elindul WAP-os új zeneáruháza, az ˝Unlimited Music Store˝ is. A Multimédia telefonok és alkalmazások, illetve a mobilinternetezés népszerűségének folyamatos bővülésére válaszul a Vodafone új, havidíjas Multimédia tarifákat vezet be azoknak, akik szeretnek zenét hallgatni, képeket nézegetni vagy az interneten böngészni.

Az 5.000, 7.500, 10.000 és 15.000 forintos havidíjért elérhető csomagok lebeszélhetőséget, ingyen SMS-eket és felhasználható adatforgalmat is magukban foglalnak, természetes sok zenével és egyes esetekben az új ˝Unlimited Music Store˝ havidíjával.

Szeptember 8-tól ezenkívül minden, WAP-hozzáféréssel és zenelejátszásra alkalmas készülékkel rendelkező előre és utólag fizető Vodafone ügyfél fix kétheti díjért férhet hozzá a Vodafone új zenekatalógusához, ahonnan korlátlanul tölthet le DRM védelemmel ellátott zeneszámokat, AAC+ formátumban.

A szolgáltatás havidíja alacsonyabb egy CD áránál is, hiszen bruttó 900 forintért bárki két hétig hozzáférhet a zenei tartalmakhoz, amelyek a DRM másolásvédelmi technológiának köszönhetően csak az adott időszakban hallgathatók meg.

A Vodafone új zeneáruházának előnye, hogy a szolgáltatás a legtöbb készüléken problémamentesen fut, és nincs szükség külön lejátszó-program telepítésére sem. Egy egyszerű teszt segítségével pedig mindenki megbizonyosodhat arról, hogy készüléke alkalmas-e a szolgáltatás igénybevételére. A teszt a Vodafone live!-on az alábbi útvonalon érhető el: Vodafone live!/ Zene és csengőhang / Unlimited Music Store

Az Unlimited Music Store a Vodafone live! / Zene & Csengőhang / Unlimited Music Store útvonalon érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés