Connect with us

technokrata

Az első 8 megapixeles LG mobil – hazánkba is megérkezik!

Kütyük

Az első 8 megapixeles LG mobil – hazánkba is megérkezik!

A jelek szerint a magyarok sem maradnak LG KC910 nélkül.

Először valamikor a nyár elején írtunk arról, hogy az LG már javában dolgozik első 8 megapixeles telefonjának, a KC910-nek a fejlesztésén, aztán pedig a nyár végén felbukkant a készülék User Agent Profile állománya, és az IFA 2008 kapcsán sor került a hivatalos bejelentésre is. Nem sokkal ezt követően végre használható fényképek is érkeztek a telefonról, most pedig a gyártó hazai képviselete is hallatt magáról a KC910 kapcsán: mint kiderült, a Viewty utódja Magyarországon novembertől lesz kapható. Azt sajnos egyelőre még nem tudni, hogy mekkora összeget kell majd fizetnünk az első 8 megapixeles LG telefonért.

˝A KC910 – az LG új kiemelt telefonja – exkluzív módon ötvözve a csúcstechnológiás kamerát, a remek multimédiás tulajdonságokat és a legmodernebb teljes érintőképernyős kezelőfelületet napjaink legteljesebb multimédiás élményét nyújtja˝ – mondta Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. ˝Vásárlóink szerint a teljes érintőképernyős kezelőfelület elengedhetetlen ahhoz, hogy a telefon csúcstechnológiás multimédia tulajdonságait a lehető legteljesebben élvezhessék˝.

LG KC910
Az LG KC910 típusjelzésű újdonság designja nagy mértékben hasonlít az elmúlt hónapok egyik bestsellerének, az LG Viewty-nak a külcsínjére. A 114 gramm tömegű telefon 107,8 milliméter hosszú, 55,9 milliméter széles és 14 milliméter vastag, az előlap nagy részét uraló érintőkijelző pedig 3 colos képátlón 240×400 pixelt (WQVGA) és mintegy 262 ezer színárnyalatot vonultat fel.

A KC910 az LG első 8 megapixeles felbontású kamerás mobilja, mely ily módon a nyár elején bejelentett Sony Ericsson C905, illetve a nyár közepén érkezett Samsung i8510 INNOV8 riválisa. A Schneider-Kreuznach optika mögötti képszenzor segítségével maximum 3.264×2.448 pixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Említést érdemel továbbá a xenon vaku, az arc- és mosolydetektálás, a maximum ISO1600-as fényérzékenység, a VGA felbontású és 30 fps sebességű videófelvevő, illetve a korábbról már jól ismert, QVGA/120 fps videó mód.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készüléknek wireless fronton sincs szégyenkeznivalója, hiszen a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (7,2 Mbit/s), Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 technológiákat egyaránt támogatja. Az integrált memória microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető, a GPS-vevő pedig többek közt geotagging szolgáltatást is biztosít a számunkra. A TV-kimenetes és DivX-Xvid kompatibilis LG KC910-ből a Dolby technológia sem maradt ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle