Connect with us

technokrata

Mindent bele: telefon, 25 megabites net, HDTV…

Kütyük

Mindent bele: telefon, 25 megabites net, HDTV…

Ma délelőtt a külön erre az alkalomra kialakított, budapesti T-Home Házban jártunk, ahol is a T-Home és a T-Mobile tartott közös sajtótájékoztatót, melyen a cégcsoport hazai és külföldi vezetői is képviseltették magukat.

Mától új kedvezményekkel és csomagokkal itt a T-Home: TV, internet és telefon havi 6.480 forintért. Szeptember 8-ától T-Home néven kínálja vezetékes szolgáltatásait a Magyar Telekom. A három korábbi márkát (T-Com, T-Online, T-Kábel) felváltó T-Home a mai naptól új termékportfólióval és kedvezményekkel kínálja szolgáltatásait.

Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak. Így például a 24 TV-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6.480 forintért igénybe vehetik. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával már az idén megkezdődik a teljesen új, nagy sávszélességű hálózat kiépítése. Emellett a T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont vezetéken és mobilon, azaz otthon és bárhol.

A T-Home az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatások márkája lesz. A T-Home bevezetésével az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és a közepes vállalatok számára kínált vezetékes ajánlatok egyaránt megújulnak. A korábbi bejelentésnek megfelelően T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező ˝T˝, valamint a mobil szolgáltatások márkája, a T-Mobile is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.
A T-Home szó szerint és képletesen is új színt hoz a vezetékes távközlésbe. Az átalakult termékpaletta és a meginduló jelentős hálózatfejlesztés, például az október 8-ától már 100 ezer háztartásban elérhető, maximálisan 25 Mbps letöltési sebességű internetet és HDTV-t biztosító technológia az ügyfelek számára új előnyöket kínál majd. Ráadásul a T-Home és a T-Mobile márkák egymást kiegészítve, egyetlen szolgáltatón keresztül a TV-t, az internetet és a telefonálást otthon és azon kívül egyaránt elérhetővé teszik. Az emberek közötti kapcsolatteremtés, az élmények megosztása otthon vagy azon kívül még egyszerűbb lesz.

A T-Home teljes körű, akár az egész család igényeinek megfelelő, a tévézést, az internetezést és a telefonálást egyaránt tartalmazó csomagjai az új kedvezményrendszer bevezetésével rendkívül előnyös feltételekkel fizethetők elő. A T-Home ügyfelei maguk válogathatják össze a számukra leginkább megfelelő konstrukciókat, és két szolgáltatás esetén a T-Home Dupla, három szolgáltatás esetén a T-Home Tripla kedvezmény révén mától jelentős megtakarítást érhetnek el (a legnagyobb kedvezmény tv-előfizetés esetén vehető igénybe). Az új kedvezmények a szeptember 8. után meghatározott csomagok esetén érvényesíthetők, független attól, hogy a szolgáltatást az ügyfél hagyományos vezetékes hálózaton vagy kábelen veszi-e igénybe, IPTV-re, digitális vagy analóg TV-adásra, hagyományos, vagy internetalapú telefonra fizet-e elő.

Az új kedvezmények révén például a 24 TV-csatornát és digitális videotékát kínáló IPTV-t, legfeljebb 2 Mbps sebességű internet-hozzáférést és internetalapú DSL-telefont tartalmazó csomag 1 éves hűségnyilatkozattal 6.480 forintos havi díjért vehető igénybe. Ebben a csomagban a TV-adók között a közszolgálati, főbb hazai kereskedelmi TV-k, zenei, sport, film- és idegen nyelvű csatornák egyaránt megtalálhatók, a digitális videotékában pedig ˝kölcsönzési díj˝ ellenében 700 film közül lehet válogatni. Az internetcsomag maximálisan 2 Mbps letöltési és 192 Kbps feltöltési sebességű hozzáférést, valamint fél GB adatforgalmat tartalmaz, minden további megkezdett GB díja 990 forint. A havi díjban foglalt DSL-telefonnal a többi DSL-telefon előfizető 0 forintos percdíjért hívható. A korlátlan adatforgalmat és még nagyobb televíziós választékot igénylő ügyfelek számára a T-Home egy éves hűségidő esetén havi 8.880 forintért 49 csatornás IPTV-t, 2 Mbps letöltési sebességű, korlátlan internetet, valamint internetalapú telefonálást biztosít.

A fenti csomagokban kínált T-Home IPTV digitális műsorújságot, felvételi lehetőséget, megállítható adást, digitális videotékát is tartalmaz. Az előfizető akár színészre vagy rendezőre is kereshet a műsorok között, a gyerekzárral pedig szabályozhatók az egyes adások elérhetőségei. Kényelmes megoldást jelent kép a képben funkció, a nyelvválasztás (magyarul vagy eredeti nyelven), elérhetők az Origo hírei és a közel negyven webrádió adása. A T-Home IPTV 24 csatornás alapcsomagja egy év hűségidővel meglévő T-Home internet- és tévéelőfizetés esetén T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze havi 1.990 forintért előfizethető, a 49 csatornás Családi csomag havi díja hasonló feltételekkel 3.390, a 64 csatornás Extra csomagé 4.690 forint. Az egyes csomagok mellé további tematikus kiegészítő csomagok rendelhetők. Hasonló csomagok és árak természetesen a T-Home kábelhálózatán is elérhetőek, analóg vagy digitális kábeltévével, kábelnet és kábeltelefon szolgáltatással.

Az új T-Home ajánlatok a mai naptól a korábbi márkák internetes oldalait felváltó www.t-home.hu weboldalon részletesen is megtekinthetők, és a lefedettséggel, műszaki kérdésekkel, további feltételekkel kapcsolatos érdeklődés esetén a T-Home 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámán, valamint a T-Pontokban és T-Partner üzletekben a Telekom munkatársai további részletes információkkal szolgálnak. A csomagokban foglalt internetelérés sávszélességeiről, valamint a garantált minimális le és feltöltési értékekről az ügyfelek a T-Home honlapon tájékozódhatnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek