Connect with us

technokrata

Kétszer annyi mobil beszélgetés – változatlan áron

Kütyük

Kétszer annyi mobil beszélgetés – változatlan áron

A számlás és kártyás csomagok előnyeit kombináló Pannon Limit most még kedvezményesebb lett.

A szeptember folyamán Pannon Limit tarifacsomagot vásárlók most három hónapon keresztül a csomag havi keretének a dupláját használhatják fel.

A Pannon a hazai piacon elsőként, tavaly augusztusban vezette be a Pannon Limit névre hallgató Új Generációs Kártyás előfizetést, mely ötvözi a kártyás és számlás csomagok előnyeit, és így igazán kiszámítható, biztonságos és kényelmes megoldást kínál azoknak, akik szeretnék telefonköltségeiket kordában tartani.

A csomag a kártyás előfizetésre jellemző költségkontrollt nyújtja a számlásra jellemző alacsonyabb perc- és SMS díjakkal, fizetési kényelemmel, valamint a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségekkel egyszerre. A mindig az adott hónapra érvényes havi 2.850 forintos keret 100 százalékban felhasználható beszéd, SMS, MMS és adatforgalomra. Egy SMS egyébként 33 forintba, egy MMS pedig 125 forintba kerül.

Amennyiben a havi keret kevésnek bizonyulna, az előfizetés a hagyományos kártyás feltöltéssel bármikor feltölthető, a feltöltés pedig továbbvihető, amennyiben az adott hónapban nem használja fel az ügyfél. A keretösszegen felül a Pannon Limitnek külön előfizetési díja nincsen. A Pannon Limit mellett a djuice-tól is elérhető hasonló tarifacsomag, djuice Mixer néven.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle