Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss infók az LG Prada II mobilról

Kütyük

Friss infók az LG Prada II mobilról

Az LG tovább kívánja folytatni a Prada-val tavaly megkezdett együttműködést.

Emlékezetes, hogy a dél-koreai gyártó április végén jelentette be, hogy az idei esztendő negyedik negyedévében piacra kívánja dobni az LG Prada II típusjelzésű mobiltelefont. Akkoriban néhány specifikációt már el is árult a cég, most pedig néhány újabb részletre is fény derült.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a GPRS, EDGE és UMTS, hanem a HSDPA technológiát is támogatja, így segítségével megfelelő lefedettség esetén akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Wireless fronton említést érdemel még a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve az A2DP profilos Bluetooth 2.1.

A vizuális megjelenítésről egy 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú érintőkijelző gondoskodik, a maga WQVGA felbontásával, illetve 16 millió színárnyalatával. Az integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően a kijelzőkép automatikusan elfordul, annak megfelelően, hogy éppen milyen helyzetben tartjuk a kezünkben a telefont. Az integrált digitális fényképezőgép modul az LG KF750-hez, illetve az LG KU990-hez (Viewty) hasonlóan egy 5 megapixeles felbontású CMOS szenzorra épül. A LED-vakus kamera természetesen autofókuszos, illetve VGA felbontású, valamint 30 képkocka/másodperc sebességű videókat rögzít.

A teljes QWERTY billentyűzetet felvonultató, szétcsúsztatható kialakítású LG Prada II kapcsán nem mehetünk el szó nélkül továbbá a TV-kimenet, a sztereó FM rádió (RDS), illetve a microSDHC támogatás (maximum 8 GB) mellett sem. Az (iPhone-hoz hasonlóan) Infineon chipsetes készülék energiaellátásáról egy 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A telefon csukott helyzetben 104,5 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és 16,8 milliméter vastag.

A várható ár egyelőre ismeretlen. Megjegyzendő, hogy a 2007-ben debütált első Prada mobilból eddig már több mint 700 ezer darabot adott el az LG – a telefont hazánkban a mobil szolgáltatók közül jelenleg a Vodafone forgalmazza, 99.990 forintos előfizetéses áron. Emlékeztetőül egy fotó az első Prada készülékről:



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés