Connect with us

technokrata

BlackBerry már a Pannonnál is: fókuszban a mobil e-mail

Kütyük

BlackBerry már a Pannonnál is: fókuszban a mobil e-mail

A RIM és a Pannon bevezeti a BlackBerry megoldást.

A norvégiai Telenor kizárólagos tulajdonában lévő Pannon, valamint a Research In Motion (RIM) a magyar piacon is bevezeti a BlackBerry megoldást. A BlackBerry megoldásban az okostelefonok, szoftverek és szolgáltatások együttese révén az egyszerűen használható vezeték nélküli e-mail és internet-hozzáférés, a telefon és a naptár mellett multimédiás, valamint egyéb üzleti és szabadidős alkalmazások állnak a felhasználók rendelkezésére. A Pannon magyarországi ügyfelei a BlackBerry okostelefonok által nyújtott szabadságot és hatékonyságot kihasználva utazás közben is ember- és információközelben maradhatnak.

˝Számos cég számára kritikus fontosságú, hogy munkatársai bármikor és bárhol elérhetőek legyenek. Az új fejleményekre, kérdésekre vagy problémákra adott gyors válasszal a vállalatok versenyelőnyhöz juthatnak. A Pannon BlackBerry megoldásával ténylegesen megvalósítható a vállalatok szükségleteinek és ügyfeleik igényeinek minden szempontból megfelelő mobil iroda koncepciója. Ennek eredményeként nem csupán az ügyfélszolgálat színvonala, hanem a dolgozói elégedettség is növelhető, ami végső soron hatékonyabb üzleti működést eredményez˝ – nyilatkozta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

˝Nagyon örülünk annak, hogy a Pannon bevezette Magyarországon a BlackBerry megoldást. A BlackBerry okostelefonok ideális választást jelentenek azok számára, akik utazás közben is szeretnék tartani a kapcsolatot kollégáikkal, barátaikkal és családjukkal, és nem akarnak lemaradni a folyamatosan özönlő üzleti és személyes információkról˝ – nyilatkozta Don Morrison, a RIM üzemeltetési vezérigazgató-helyettese.

A Pannon kezdetben a BlackBerry 8820 és a BlackBerry Pearl 8100 okostelefonokat kínálja a szolgáltatáshoz. A BlackBerry 8820 egy teljes QWERTY billentyűzettel felszerelt dinamikus okostelefon. A BlackBerry Pearl 8100 azok számára lehet ideális választás, akik a BlackBerry okostelefonok kapacitását kívánják kihasználni a fejlett multimédiás funkciókkal együtt egyetlen kisméretű, esztétikus megjelenésű telefonkészülékben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek