Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási siker az olcsó kínai luxusmobil

Kütyük

Óriási siker az olcsó kínai luxusmobil

Az új kínai elitmobilt viszik mint a cukrot.

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a kínai mobilgyártók tulajdonképpen nem tesznek mást, mint folyamatosan másolják a nagy mobilcégek különböző termékeit. Nos, most úgy tűnik, hogy kivételesen nem erről van szó: a Veva S60-as készülék viszonylag egyedire sikeredett, azt persze azért nem állítanám, hogy egyetlen részmegoldása sem eredeztethető más gyártóktól.

A Qiao Xing Mobile Communications által gyártott CECT Veva S60-at Kínában idén májusban jelentették be, és az azóta eltelt hónapokban már több mint 100 ezer darabot adtak el belőle. A gyártó nem titkoltan azt tervezi, hogy a harmadik negyedévben további 300 ezer készüléket dob majd piacra a telefonból.

A cég állítása szerint 129 Swarovski kristállyal és 18 karátos aranybevonattal díszített Veva S60 mindössze 9,4 milliméter vastag. A candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező mobil kapcsán említést érdemel még az érintőkijelző, a fejlett kézírásfelismerő technológia, illetve a Bluetooth kompatibilitás. A Veva S60 sikerében vélhetően nem kis szerepet játszik, hogy a piacon nem sok olyan, luxusmobilnak kikiáltott telefont lehet kapni, melynek ára átszámítva mintegy 45 ezer forintnak felel meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés