Connect with us

technokrata

Géppuska kezűeknek: havi 10.000 SMS egy csomagban!

Kütyük

Géppuska kezűeknek: havi 10.000 SMS egy csomagban!

Újraindult a djuice Nonstop szolgáltatás: 5 percenként egy SMS, éjjel-nappal.

Az új konstrukcióban havi 2.990 forintért 10.000 üzenet küldhető hálózaton belül. A középiskolások és egyetemisták a statisztikák szerint átlagosan akár kétszer annyi szöveges üzenetet küldenek, mint az idősebb felhasználók. Írnak a buszon, az utcán, vagy akár az iskolában a pad alatt – számukra az SMS a mindennapi kommunikáció egyik fontos csatornája, szinte egyenrangú az internetes csevegéssel vagy a telefonbeszélgetéssel.

˝A djuice a 25 év alattiak márkája. Folyamatosan kutatjuk a felhasználói szokásaikat, figyelünk rájuk, igyekszünk külön nekik kialakított termékekkel megjelenni a piacon˝ – mondta el Morten Saugnes, a Pannon djuice márkáért felelős igazgatója. ˝A djuice Nonstop kiegészítő díjcsomaggal többé nem kell számolgatniuk az SMS díjakat, hiszen 2.990 forint havidíjért akár minden ötödik percben küldhetnek egy üzenetet hálózaton belül˝.

A szöveges üzenetküldés kétségkívül a mobil kommunikáció egyik legnagyobb sikertörténete, ami különösen annak fényében érdekes, hogy az SMS jelenlegi formájában eredetileg nem is szerepelt a szolgáltatók kínálatában. A technológia a kezdetekkor csak egyirányú kommunikációra szolgált, például hangposta-értesítések kézbesítésére. A felhasználók azonban – mindenkit meglepve – elkezdték annyira intenzíven használni, hogy mára az SMS küldés a telefonálási kultúránk szerves részévé vált. Európában elsőként a Telenor, a Pannon tulajdonosa állított rendszerbe SMS küldő központot 1993-ban.

A szolgáltatást most egy hónapon keresztül minden kártyás, vagy számlás djuice előfizető a 1741-es telefonszámon, vagy a Pannonline-on regisztrálva ingyen veheti igénybe; új előfizetők számára pedig három készülék: a Nokia 5000, a Sony Ericsson W350i és a Sony Ericsson W380i a djuice Netshopból rendelve 5.000 forinttal olcsóbban vásárolható meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle