Connect with us

technokrata

Ékszertelefon a Motorolától – Motojewel

Kütyük

Ékszertelefon a Motorolától – Motojewel

Az idei divatszezon túlméretezett ékszerei inspirálták a Motorolát, amikor megalkotta a stílusos Motojewel mobiltelefont.

A kompakt és könnyű, elegáns megjelenésű Motojewel-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a hölgyek kezébe. Fémesen csillogó felülete szinte megelevenedik, amikor a szegély nélküli külső kijelzőn átúsznak az animált képernyővédők. A külső kijelző persze nem csupán dísz, hiszen az érintésérzékeny, digitális ˝gombokkal˝ a zenelejátszót a telefon csukott állapotában is kezelhetjük. A Motojewel-hez egy sikkes kistáska is jár, amiben elférnek a nélkülözhetetlen partikellékek: benne egy Motojewel mobiltelefon, egy bankártya, és akár egy rúzs is helyet kaphat.

A közelmúltban debütált Motorola U9-re építkező és néhány HTC Touch Diamond design elemet felvonultató Motorola újdonság novembertől lesz kapható. A várható árral kapcsolatban egyelőre nem közölt információkat az amerikai gyártó.

Főbb jellemzők:
-Zökkenőmentesen vált zenelejátszó üzemmódról telefonra és vissza, miközben egyetlen gombnyomással hozzáférhetünk zenéinkhez. Bejövő híváskor a lejátszás szünetel.
-2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, 8x-os digitális zoommal, sorozatfelvevővel és videórögzítővel.
-A hívások jobb hangminőségéről a CrystalTalk technológia gondoskodik.
-A sztereó Bluetooth profil (A2DP) lehetővé teszi a vezetéknélküli zenehallgatást.
-MMS, SMS, WVIM (Wireless Village Instant Messaging) és Push Email.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek