Connect with us

technokrata

Elegánsan olcsó új mobil – Samsung M200

Kütyük

Elegánsan olcsó új mobil – Samsung M200

A dél-koreaiak ezúttal egy alsó-középkategóriás telefont jelentettek be.

A Samsung M200 névre keresztelt újdonság a világon elsőként a berlini IFA 2008 szakkiállításon volt megtekinthető. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező készülék elegáns megjelenéssel büszkélkedhet, pontos méret- és tömegadatai azonban egyelőre még ismeretlenek.

A TFT technológiájú kijelző 176×220 pixeles felbontással bír és mintegy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A természetesen videófelvevő funkcióval is rendelkező kamera révén maximum 1.280×1.024 képpontos (1,3 megapixel) felbontásban fotózhatunk, a rögzített anyagok pedig a 32 MB-os belső memóriában, vagy a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon GPRS és EDGE adatátvitelre képes, vagyis a jelentősen gyorsabb UMTS-ről és HSDPA-ról ezúttal le kell mondanunk. A Samsung M200 kapcsán említést érdemel még az A2DP profilos Bluetooth 2.0 kontroller, az xHTML kompatibilis böngésző, az e-mail kliens, az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, illetve a sztereó FM rádió (RDS). A készülék várható árával kapcsolatban egyelőre nem közölt információkat a gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle