Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Summer Sale: óriási nyárvégi akciók!

Kütyük

Vodafone Summer Sale: óriási nyárvégi akciók!

Egy hónapon át kedvezményes áron érhetők el egyes tartalmak, zenék, játékok és készülékek.

A nyárvégi akció során több Sony Ericsson mobiltelefon vásárolható meg kedvező áron, többek között a W200i, W350, C702, W890, W380, K660 és K910i. A játékok között most is érdemes nézelődni, mivel a Midnight Bowling II., Million Dollar Poker GH, Prince of Persia Classic, Pro Moto Racing, Ferrari és Abracadabraball játékok most akciósan tölthetők le a Vodafone live!-ról. Számos zeneszám is kedvezményes áron érhető el. Craig David „Hot Stuff” és Magna Cum Laude „Színezd újra” dalai például tartalomdíj mentesen, míg más dalok, például Estelle-től az „American Boy”, Linkin Parktól a „Shadow of the day” és Kozma Orsitól a „Gyere velem” 240 forintért tölthetők le.

Érdemes Szupersztár Klubtaggá válni a Vodafone live!-on, mivel számukra több egyéb szolgáltatást is biztosít a Vodafone. A klubtagok a Vodafone több mint 2000 darabos katalógusából korlátlan számban tölthetnek le zeneszámokat, havonta díjmentesen választhatnak a valósághű hangok közül, tartalomdíj mentesen kapnak teljes zeneszámokat másolásvédelem nélkül, és MMS hírlevélben tájékoztatja őket a Vodafone az újdonságokról. Mindezek mellett folyamatosan frissülő hírek, képek és érdekességek is várják a klubtagokat. A szolgáltatás ára mindössze havi 900 Ft.

Az akció részeként a Vodafone ügyfelei 10 MB GPRS adatforgalmat kapnak díjmentesen. Az ingyenesség kizárólag belföldi WAP adatforgalomra vonatkozik, mely 2008. szeptember 30-ig használható fel. Az akcióban való részvételhez a 1270-es számra küldött díjmentes SMS-en keresztül lehet regisztrálni (a kód: WAP10), legkésőbb 2008. szeptember 28. 24:00 óráig.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés