Connect with us

technokrata

Vodafone Summer Sale: óriási nyárvégi akciók!

Kütyük

Vodafone Summer Sale: óriási nyárvégi akciók!

Egy hónapon át kedvezményes áron érhetők el egyes tartalmak, zenék, játékok és készülékek.

A nyárvégi akció során több Sony Ericsson mobiltelefon vásárolható meg kedvező áron, többek között a W200i, W350, C702, W890, W380, K660 és K910i. A játékok között most is érdemes nézelődni, mivel a Midnight Bowling II., Million Dollar Poker GH, Prince of Persia Classic, Pro Moto Racing, Ferrari és Abracadabraball játékok most akciósan tölthetők le a Vodafone live!-ról. Számos zeneszám is kedvezményes áron érhető el. Craig David „Hot Stuff” és Magna Cum Laude „Színezd újra” dalai például tartalomdíj mentesen, míg más dalok, például Estelle-től az „American Boy”, Linkin Parktól a „Shadow of the day” és Kozma Orsitól a „Gyere velem” 240 forintért tölthetők le.

Érdemes Szupersztár Klubtaggá válni a Vodafone live!-on, mivel számukra több egyéb szolgáltatást is biztosít a Vodafone. A klubtagok a Vodafone több mint 2000 darabos katalógusából korlátlan számban tölthetnek le zeneszámokat, havonta díjmentesen választhatnak a valósághű hangok közül, tartalomdíj mentesen kapnak teljes zeneszámokat másolásvédelem nélkül, és MMS hírlevélben tájékoztatja őket a Vodafone az újdonságokról. Mindezek mellett folyamatosan frissülő hírek, képek és érdekességek is várják a klubtagokat. A szolgáltatás ára mindössze havi 900 Ft.

Az akció részeként a Vodafone ügyfelei 10 MB GPRS adatforgalmat kapnak díjmentesen. Az ingyenesség kizárólag belföldi WAP adatforgalomra vonatkozik, mely 2008. szeptember 30-ig használható fel. Az akcióban való részvételhez a 1270-es számra küldött díjmentes SMS-en keresztül lehet regisztrálni (a kód: WAP10), legkésőbb 2008. szeptember 28. 24:00 óráig.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek