Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szép volt, lányok!

Kütyük

Szép volt, lányok!

A Pannon gratulált a női kézilabda-válogatottnak.

Hazaérkezett a 2008-as pekingi olimpiai játékokon negyedik helyezést elért női kézilabda-válogatott. A Pannon, amely immár negyedik éve segíti a lányok felkészülését, gratulál nagyszerű teljesítményükhöz, amellyel bebizonyították, hogy méltó helyük van a sport elitjében.

Az eredmény hatalmas siker, hiszen a versenyt megelőzően a szakma a legjobb hat közé várta a lányokat, és csak bravúr esetén látszott elérhetőnek az elődöntő. A csapat minden előzetes elképzelést felülmúlva, óriási akaraterőről téve tanúbizonyságot kis híján éremmel tért haza Pekingből.

A jó eredmény egyik feltétele a nyugodt felkészülés, ehhez pedig biztos háttérre van szükség – szakmai és anyagi értelemben egyaránt. A Pannon büszke arra, hogy immár negyedik éve főtámogatóként segíti a női kézilabda-válogatottat. Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója így fogalmazott: „Az őszinteség, az akarat és a profizmus olyan tulajdonságai a csapatnak, mellyel a Pannon is szívesen azonosul. Ezek az értékek jelentik a siker zálogát a sportban éppúgy, mint az üzleti vagy magánéletben. Reméljük, hogy támogatásunkkal sok millió szurkolónak szerezhettük közvetetten örömet. Őszintén gratulálok a lányoknak, Hajdu János szövetségi kapitánynak és a Magyar Kézilabda Szövetség minden tagjának.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés