Connect with us

technokrata

Szép volt, lányok!

Kütyük

Szép volt, lányok!

A Pannon gratulált a női kézilabda-válogatottnak.

Hazaérkezett a 2008-as pekingi olimpiai játékokon negyedik helyezést elért női kézilabda-válogatott. A Pannon, amely immár negyedik éve segíti a lányok felkészülését, gratulál nagyszerű teljesítményükhöz, amellyel bebizonyították, hogy méltó helyük van a sport elitjében.

Az eredmény hatalmas siker, hiszen a versenyt megelőzően a szakma a legjobb hat közé várta a lányokat, és csak bravúr esetén látszott elérhetőnek az elődöntő. A csapat minden előzetes elképzelést felülmúlva, óriási akaraterőről téve tanúbizonyságot kis híján éremmel tért haza Pekingből.

A jó eredmény egyik feltétele a nyugodt felkészülés, ehhez pedig biztos háttérre van szükség – szakmai és anyagi értelemben egyaránt. A Pannon büszke arra, hogy immár negyedik éve főtámogatóként segíti a női kézilabda-válogatottat. Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója így fogalmazott: „Az őszinteség, az akarat és a profizmus olyan tulajdonságai a csapatnak, mellyel a Pannon is szívesen azonosul. Ezek az értékek jelentik a siker zálogát a sportban éppúgy, mint az üzleti vagy magánéletben. Reméljük, hogy támogatásunkkal sok millió szurkolónak szerezhettük közvetetten örömet. Őszintén gratulálok a lányoknak, Hajdu János szövetségi kapitánynak és a Magyar Kézilabda Szövetség minden tagjának.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp