Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone 3G – Kovi erotikával tölti meg az új csodamobilt

Kütyük

iPhone 3G – Kovi erotikával tölti meg az új csodamobilt

Többek közt Kovi is meglovagolja az iPhone 3G divathullámot.

A svájci Heffner Communications AG a hivatalos magyarországi iPhone bejelentéssel egyidőben elindította a nemzetközi Goldengate erotikus portál magyar nyelvű kiadásának, a goldengate.hu-nak az Apple okostelefonjára optimalizált változatát.

˝Ez az első olyan mobil-eszköz, mely megfelelő méretben és felbontásban képes megjeleníteni a mozgóképeket és fotókat, a 3G-nek köszönhetően már igen gyors letöltés mellett is˝ – nyilatkozta Kovi, az erotikus magazin magyar főszerkesztője. ˝Az iPhone-ra optimalizált erotikus tartalom reményeink szerint nagy népszerűségnek fog örvendeni a telefon tulajdonosok körében, hiszen ez az első, kifejezetten erre az eszközre készített, magyar nyelvű weboldal. Bár az iPhone mobil böngészője zoomolással, automatikus igazítással kezelhetővé teszi az eredetileg PC-re kialakított weboldalakat is, azok böngészése mégis jóval lassabb és körülményesebb a kifejezetten erre a telefonra optimalizált oldalakhoz képest˝.

A világszerte elismert szépségű magyar és nemzetközi modellekkel készült fotósorozatok, amatőr felvételek és filmek a teljes képernyőt kitöltve a PC-hez hasonló élményt nyújtanak, kihasználva a készülék kiváló multimédiás képességeit. A mozgóképes tartalom MPEG-4 kódolással az iPhone kijelzőjének felbontásához lett optimalizáva, a lejátszás szélesvásznú, teljes képernyős megjelenítéssel történik.

A magyarországi tapasztalatok felhasználásával a több nyelven elérhető erotikus portál iPhone-ra optimalizált változata rövidesen angol, német, orosz, román, lengyel és szerb nyelven is elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés