Connect with us

technokrata

Pre-paid iPhone 3G 110 ezerért

Kütyük

Pre-paid iPhone 3G 110 ezerért

Az iPhone 3G holnaptól újabb országokat hódít meg magának.

Ezen új országok egyike a világ második legnagyobb népességű országa, India, ahol is holnaptól az Airtel és a Vodafone is megkezdi az Apple második mobiltelefonjának kereskedelmi forgalmazását. Érdekesség, hogy Indiában első körben csak és kizárólag pre-paid formában lesz kapható az iPhone 3G, vagyis a mobil szolgáltatók úgy gondolják, hogy nem lesznek különösebb bevételeik az iPhone-hoz kapcsolódó szolgáltatásokból. Zárójelben megjegyzem, Indiában jelenleg még nincs is 3G hálózat, tehát az új iPhone UMTS szolgáltatása teljesen kihasználatlan marad, legalábbis egy ideig mindenképpen.

Az Airtel és a Vodafone ugyanolyan áron dobja piacra az iPhone 3G-t. A 8 GB-os alapmodell 31 ezer rúpiába, vagyis átszámítva mintegy 110 ezer forintba kerül, a fekete és fehér változatban kapható 16 GB-os variáns pedig 36 ezer rúpiát, vagyis megközelítőleg 130 ezer forintot kóstál. Mindkét szolgáltató SIM-Lock-os változatban dobja piacra a készüléket.

Európában Olaszországban a TIM és a Vodafone kínál pre-paid iPhone 3G-t, mely – amikor éppen van raktáron – 499-569 eurós (117-133 ezer forint) áron kapható.

Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile forgalmazza az iPhone 3G-t, még pedig augusztus 22-én 0 órától. Magyarországon pre-paid csomagban egyelőre nem lesz kapható a telefon, melynek előfizetéses ára az új T-Mobile ikon díjcsomagokat választva 990 forint és 89.970 forint között fog mozogni (12-24 hónapos hűségnyilatkozat vállalása mellett). A T-Mobile ikon 400 havi 9.990 forintos, a T-Mobile ikon 600 pedig havi 16.990 forintos kiadást jelent, de az iPhone 3G a T-Mobile többi, a díjszabásban szereplő díjcsomagjával is megvásárolható lesz (a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomagok kivételével), és a meglévő előfizetők készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal is hozzájuthatnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp