Connect with us

technokrata

Mark Levinson hangzású zenemobil remek áron

Kütyük

Mark Levinson hangzású zenemobil remek áron

A dél-koreai gyártó ezúttal a fiatalabb korosztály képviselőinek próbál kedveskedni.

Az alig 11 milliméter vastag, LG KM380 típusjelzésű készülék kifejezetten zenelejátszásra lett kihegyezve: a május elején bejelentett újdonság európai forgalmazását ezekben a hetekben kezdi meg a gyártó. A leginkább a februárban bejelentett Sony Ericsson W350i-ra hajazó készülék ajánlott (kártyafüggetlen) végfelhasználói ára 169 euró, vagyis mintegy 40 ezer forint.

A telefonon fellelhető, Mark Levinson-féle úgynevezett ˝Restoration Technology˝ arra hivatott, hogy még az átlagnál rosszabb minőségű MP3 muzsikákból is élvezhető dallamokat csalogasson elő. Zárójelben megjegyzem, hogy milliós értékű Mark Levinson audió rendszereket többek közt a Lexus felsőkategóriás autóiba szoktak szerelni, no persze a kis LG mobiltól azért senki se várjon a Lexus-okéhoz hasonló surround hangminőséget. (Az LG egyébként éppen a napokban jelentette be, hogy Dolby Mobile technológiával vértezi fel új telefonjait.)

A hagyományos billentyűzet alaphelyzetben nem látható, ugyanis egy lehajtható flip alá van rejtve. Ezen a flipen egy MP3 gombot és dedikált zenelejátszó gombokat találhatunk, így a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell széthajtani a 3,5 milliméteres audio csatlakozót kapott telefont. A microSD memóriakártyákkal bővíthető LG KM380-ban egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző kapott helyet, mely 320×240 pixeles (QVGA) felbontású, a hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modulban pedig egy 1,3 megapixeles CMOS szenzor rejtőzik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák