Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mark Levinson hangzású zenemobil remek áron

Kütyük

Mark Levinson hangzású zenemobil remek áron

A dél-koreai gyártó ezúttal a fiatalabb korosztály képviselőinek próbál kedveskedni.

Az alig 11 milliméter vastag, LG KM380 típusjelzésű készülék kifejezetten zenelejátszásra lett kihegyezve: a május elején bejelentett újdonság európai forgalmazását ezekben a hetekben kezdi meg a gyártó. A leginkább a februárban bejelentett Sony Ericsson W350i-ra hajazó készülék ajánlott (kártyafüggetlen) végfelhasználói ára 169 euró, vagyis mintegy 40 ezer forint.

A telefonon fellelhető, Mark Levinson-féle úgynevezett ˝Restoration Technology˝ arra hivatott, hogy még az átlagnál rosszabb minőségű MP3 muzsikákból is élvezhető dallamokat csalogasson elő. Zárójelben megjegyzem, hogy milliós értékű Mark Levinson audió rendszereket többek közt a Lexus felsőkategóriás autóiba szoktak szerelni, no persze a kis LG mobiltól azért senki se várjon a Lexus-okéhoz hasonló surround hangminőséget. (Az LG egyébként éppen a napokban jelentette be, hogy Dolby Mobile technológiával vértezi fel új telefonjait.)

A hagyományos billentyűzet alaphelyzetben nem látható, ugyanis egy lehajtható flip alá van rejtve. Ezen a flipen egy MP3 gombot és dedikált zenelejátszó gombokat találhatunk, így a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell széthajtani a 3,5 milliméteres audio csatlakozót kapott telefont. A microSD memóriakártyákkal bővíthető LG KM380-ban egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző kapott helyet, mely 320×240 pixeles (QVGA) felbontású, a hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modulban pedig egy 1,3 megapixeles CMOS szenzor rejtőzik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés