Connect with us

technokrata

LG Prada II – az első fotó az új puccos mobilról

Kütyük

LG Prada II – az első fotó az új puccos mobilról

Az LG tovább kívánja folytatni a Prada-val tavaly megkezdett együttműködést.

Emlékezetes, hogy a dél-koreai gyártó április végén jelentette be, hogy az idei esztendő negyedik negyedévében piacra kívánja dobni az LG Prada II típusjelzésű mobiltelefont. Akkoriban néhány specifikációt már el is árult a cég, az első fotóra azonban egészen mostanáig várni kellett, ráadásul ez a fénykép sem hivatalos forrásból származik:

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a GPRS, EDGE és UMTS, hanem a HSDPA technológiát is támogatja, így segítségével megfelelő lefedettség esetén akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Wireless fronton említést érdemel még a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve az A2DP profilos Bluetooth 2.1.

A vizuális megjelenítésről egy 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú érintőkijelző gondoskodik, a maga WQVGA felbontásával, illetve 16 millió színárnyalatával. Az integrált digitális fényképezőgép modul az LG KF750-hez, illetve az LG KU990-hez (Viewty) hasonlóan egy 5 megapixeles felbontású CMOS szenzorra épül.

A teljes QWERTY billentyűzetet felvonultató, szétcsúsztatható kialakítású LG Prada II kapcsán nem mehetünk el szó nélkül továbbá a TV-kimenet, a sztereó FM rádió, illetve a microSDHC támogatás (maximum 8 GB) mellett sem. A várható ár egyelőre ismeretlen. Megjegyzendő, hogy a 2007-ben debütált első Prada mobilból már több száz ezer darabot eladott az LG – a telefont hazánkban a mobil szolgáltatók közül jelenleg a Vodafone forgalmazza, 99.990 forintos előfizetéses áron. Emlékeztetőül egy fotó az első Prada készülékről:Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom